Zoro’nun Büyüklüğü ne Dünyanın en güçlü kılıç ustası büyüklüğü ne de KK büyüklüğüdür, onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"Sağlıklı bir Zoro günde 2 Kaido yenebilir.
-Oda
-Oda
Zoro’nun Büyüklüğü ne Dünyanın en güçlü kılıç ustası büyüklüğü ne de KK büyüklüğüdür, onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"Sağlıklı bir Zoro günde 2 Kaido yenebilir.
-Oda
"Kötü adamlarıma güçsüz demeyin" - Ağlak OdaEbemin hakkında kötü konuşmayın.
~Oda
Konuyu ne güzel değiştirdik len.Zoro’nun Büyüklüğü ne Dünyanın en güçlü kılıç ustası büyüklüğü ne de KK büyüklüğüdür, onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
-Oda
Sakura vs Katakuri acacam diyordu ya. Onu bekliyordum.Hiluluk kıs kıs gülüyor baksana. Patlamış mısırı alıp izliyor adam.
Güç dengesini oturtamadım bi durun..."Kötü adamlarıma güçsüz demeyin" - Ağlak Oda
Sanji hakkında kötü konuşun.Ebemin hakkında kötü konuşmayın.
~Oda
One piece’de her şey Zoro ile ilgilidir. Lütfü aslında tuzluktur.Konuyu ne güzel değiştirdik len.
Zoro ile ilgili konuları değiştirin.
-Oda
İbneliğin hiç alemi yok!Sanji hakkında kötü konuşun.
-Oda
One piece’de her şey Zoro ile ilgilidir. Lütfü aslında tuzluktur.
-Oda
"Durun bari kötü adamları geri getireyim. Onlara güçsüz demeyin hüüüüüüüüü" - OdaGüç dengesini oturtamadım bi durun...
~SODA
Forumda daha fazla Itachi fanı olsa Zoro vs Itachi harika giderdi.Sakura vs Katakuri acacam diyordu ya. Onu bekliyordum.
Narutocu olsaydi forumda çok Itachi vs Sakura iyi giderdi.
Luffy'nin dayak attığı Crocodile ile Jozu/Mihawk/Doflamingo ile kapışan Crocodile bir değil. Ben Enel hakkında Croco tarzı bir geri dönüş beklentisi içindeyim.Olay şu.
Manga > Enel kolunda tonlarca ağırlık olan Luffy için çok hızlı diyen birisi.
Olması gerekenle > senin fikirlerin. Enel'in bir saniye içinde tüm dünyayı turlayabileceğini iddia ediyorsun ancak mangada buna yakın en ufak bir şey bile yok.
Eğer mangada olmayan bir şeyi katacaksan bunu bir versus konusu içerisinde değil tanıtım - teori konusu açarak yapmalısın. Çünkü başkası Enel veya o meyve hakkında farklı düşünüyor olabilir.
İdare et şunla.Sakura vs Katakuri acacam diyordu ya. Onu bekliyordum.
Narutocu olsaydi forumda çok Itachi vs Sakura iyi giderdi.