Üye silindi 1004
@Dr. Hiluluk 'un böyle sosyal deneylerine bayılıyorum. Bi noktadan sonra kesinlikle kendisinin bile beklemediği bi hal alıyor.@Yubashiri-sama Yine keyfin yerinde ya.
@Dr. Hiluluk 'un böyle sosyal deneylerine bayılıyorum. Bi noktadan sonra kesinlikle kendisinin bile beklemediği bi hal alıyor.@Yubashiri-sama Yine keyfin yerinde ya.
Katakuri vs Zoro konusu kesinlikle en iyisiydi. Ben hayatımda Zoro'nun öyle ezildiğini görmedim.@Dr. Hiluluk 'un böyle sosyal deneylerine bayılıyorum. Bi noktadan sonra kesinlikle kendisinin bile beklemediği bi hal alıyor.
Ciddi sormadın gerçi ama
Zoro’nun Ashurası akıl almaz bir güç.Zoro One Piece'in yerini biliyor.
-Oda
Beklediğimden daha ilginç oldu.@Dr. Hiluluk 'un böyle sosyal deneylerine bayılıyorum. Bi noktadan sonra kesinlikle kendisinin bile beklemediği bi hal alıyor.
Katakuri vs Zoro değildi yav o, orada Jinbe filan da vardı, allahsızlar Katakuri wankledi ahaha. Psikolojim bozuldu o konudan sonra.Katakuri vs Zoro konusu kesinlikle en iyisiydi. Ben hayatımda Zoro'nun öyle ezildiğini görmedim.
Sağlıklı bir Zoro günde 2 Kaido yenebilir.Zoro’nun Ashurası akıl almaz bir güç.
-Oda
Hiluluk kıs kıs gülüyor baksana. Patlamış mısırı alıp izliyor adam.Ben çok ciddiye aldım ya galiba her zamanki gibi
Ya gözü hiç açılmazsa.Göz açma olayının güzelliğini söndürür bana kalırsa
Ebemin hakkında kötü konuşmayın.Zoro hakkında kötü konuşmayın.
-Oda