Yaşın illa ki yükselir ama doğduğun yıl saçmaysa ömür boyu kurtulamazsın ondan.Üye olduğumda 11'dim ben
Yaşın illa ki yükselir ama doğduğun yıl saçmaysa ömür boyu kurtulamazsın ondan.Üye olduğumda 11'dim ben
99'dan gayet memnunum ya "20. yüzyıldan kalmayım" geyiği yapmamı sağlıyor.Yaşın illa ki yükselir ama doğduğun yıl saçmaysa ömür boyu kurtulamazsın ondan.
Gene de 25 ve üstü daha fazla.Sitede 2000'den sonra doğan ne kadar çok kişi varmış.Ben bizim sitenin yaş ortalaması 30 a yakındır diyordum.
Ben şuanda 21 22 civarınaHerkes düşlediği yaşı yazmış ben de yazayım en sevdiğim yaşım 6'ydı
1.sınıftayım
Sınıfımda hoşlandığım bir kız var
Çok fazla arkadaşım var
Muazzam çizgi diziler var
Stres yok
Para derdi yok
Evde internet yok
Rafımda çok iyi macera kitaplarım vardı
daha ne olsun
ben sürekli 6-7 yaşıma duyuyorum 10'lu yaşlarımı pek sevmemBen şuanda 21 22 civarına
21 22'yken 18 19'a
18 19'dayken lise yıllarına
Lisedeyken ortaokul
Ortaokulda ilkokul
İlkokulda anasınıfı
Anasınıfındayken kreş.
Daha küçük yaşlarımı hatırlamıyorum ama herhalde o zamanlar da anne karnına özlem duyuyorumdur
Gerçi ben de dram kastım ama lise yıllarımı ortaokuldan daha fazla severim. Ama daha genç olmak iyidir genel olarak.ben sürekli 6-7 yaşıma duyuyorum 10'lu yaşlarımı pek sevmem
Ben 13 yaşında olana rastlamıştım.Forumda en küçük üye kaç yaşındadır acaba. 12 yaşında falan var mkdır