Alışıyor insanAma bi de benim gözümden bak. Sokakta abi abla diyip saygıda kusur etmeyeceğin kişiler forumda zoro sanji kavgası yapıyo. Tabi ki garip geliyo
Alışıyor insanAma bi de benim gözümden bak. Sokakta abi abla diyip saygıda kusur etmeyeceğin kişiler forumda zoro sanji kavgası yapıyo. Tabi ki garip geliyo
20 yaşında olsan da fark etmez şu moddasın bana göreAma bi de benim gözümden bak. Sokakta abi abla diyip saygıda kusur etmeyeceğin kişiler forumda zoro sanji kavgası yapıyo. Tabi ki garip geliyo
Alışır zamanla ahahaha20 yaşında olsan da fark etmez şu moddasın bana göre
O fotoğraf konusunda ilk şokumu asla unutamam dedim ki bu adamlar amca...Alışıyor insan
Bana sinsi diyolar senpaii...20 yaşında olsan da fark etmez şu moddasın bana göre
Doğum günün kutlu olsun. Hayat senden bir gol daha yedi. Nice hayırlı gollere : ))Bugün 28 doldu. 1 kişi de kutlamadı doğumgünümü be yazıklar olsun
He ya burayi da iyice genel sohbete cevirdik, mod arkadaslar kusura bakmasinlar artik. Ben komple Istanbul'dayim, haberleselim. Su profil isine de bakayim bi' simdi, oradan devam ederiz.Tabii ki öyle anlamadım ama yine de belirterek ince karakterini göstermen hoşuma gitti, hala düşünceli bir insansın reis. Ben şu an İstanbul'da değilim ama bugünlerde gelebilirim, o vakit haber ederim.
Bu arada konuyu baltalamamak için profiline yazacaktım da kısıtlamışsın
Yaş muhabbetine girdin mi öndeki gibi oluyor ama20 yaşında olsan da fark etmez şu moddasın bana göre
Pudding 16ymış belki ben de Şancimi bulurum ?Şimdi gittim OP da şu anda kimlerle yaşıtım diye baktım ( Evet biliyorum büyük işsizlik sjsjjs) Killer ile yaşıtmışız... bende diyorum neden sürekli random atıp gülüyorum ksksjsjss
Bakmak isteyen olursa;
List of One Piece Characters by Age - ListFist.com
All ages of One Piece characters This list shows the ages of the characters in the One Piece manga. From the known ages, years of birth are also shown forlistfist.com