Kalp hırsızı o Yubacığım. Forumun anketinde bile kalp hırsızı demişler.Ne bileyim kıl kuyruğun teki....
Kalp hırsızı o Yubacığım. Forumun anketinde bile kalp hırsızı demişler.Ne bileyim kıl kuyruğun teki....
Bir yere yazmamışsın ki kutlayalım.Bugün 28 doldu. 1 kişi de kutlamadı doğumgünümü be yazıklar olsun
Hala işsizim ve hala dikkat ediyorum, o konuda değişen çok bir şey yokSen o zamanlar baya issizdin be. Yazdigin seyleri imla ve anlam olarak defaatle kontrol ediyordun, ustune dusunuyordun.
Duvar kapalı özel mesaj bile kapalı reis sen bizi sevmiyorsun en başta.Bugün 28 doldu. 1 kişi de kutlamadı doğumgünümü be yazıklar olsun
Adını tıklayınca yaş yazmıyor nereden bilelim Neyse nice yıllara.Bugün 28 doldu. 1 kişi de kutlamadı doğumgünümü be yazıklar olsun
O zamanlar bos vaktinin cok olmasina binaen issizsin dedim, yoksa baska bir sey kast etmedim -oyle anlamadim biliyorum ama yine de belirteyim istedim-. Anlatimin guzel olmasi ve imla onemli canim.Hala işsizim ve hala dikkat ediyorum, o konuda değişen çok bir şey yok
Arkadaşı banlayalım az hava alsın.İlk mesajım jinbei, katakuri'yi alırdı...
Teşekkürler.