Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Güzellik Göreceli midir?

Güzellik göreceli midir ?

• Kullanılan toplam oy
    197
Burada bana gönderme var sanırım, benim makyaj ön yargım yok. Yaptığı makyajdan asıl yüzünü göremiyoruz dedim sadece. Makyaj yapanlara eleştiride de bulunmadım. Kişinin makyaj yapıp yapmaması kendi tercihidir, beni ilgilendirmez. Ama yüzü makyajlı bir insana güzel demek anlamsız geliyor bana.
Hayır yahu sana niye gönderme olsun :gamyon:İçimi dökmek istedim sadece. Takıldığım bir konuydu.

Bu konu kendi içinde bir paradoks taşır.Normalde dış görünüşün hiç bir ehemmiyeti önemi yoktur.Akıl ve zihin yani beyin insan benliğinin mantıklı tek referansıdır.Ancak dış görünüş bizim düşüncelerimizi ve karakterimizi etkileyen önemli bir unsur olduğundan olay farklı gelişiyor.

Bu konu kendi içinde bir paradoks taşır.Normalde dış görünüşün hiç bir ehemmiyeti önemi yoktur.Akıl ve zihin yani beyin insan benliğinin mantıklı tek referansıdır.Ancak dış görünüş bizim düşüncelerimizi ve karakterimizi etkileyen önemli bir unsur olduğundan olay farklı gelişiyor.
Dostum hepimiz bir zaman haritasında sonsuza kadar saklanacak bir bilgiyiz.Bizi biz yapan sey anılarımız ,düşüncelerimiz ve eylemlerimiz. En azından benim düşüncem bu.
Senin dış görünüşün benim bilincimde bir etki yaptığı için ehemmiyetli diyemez miyiz?

Dostum hepimiz bir zaman haritasında sonsuza kadar saklanacak bir bilgiyiz.Bizi biz yapan sey anılarımız ,düşüncelerimiz ve eylemlerimiz. En azından benim düşüncem bu.

Öyleyiz de sonuç olarak insan olduğumuz ve duygularımızla yaşadığımız için dış görünüşlerimizin de en azından ikili ilişkilerde önemi ve yeri çok büyük.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık