Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Güncel Luffy Kimleri Alabilir?

Güncel Luffy kimleri alır ?

• Kaido

Kullanılan: 75 44.6%
  • Monkey D. Garp

Kullanılan: 51 30.4%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 38 22.6%
  • İm

Kullanılan: 21 12.5%
  • Shanks

Kullanılan: 46 27.4%
  • Koca Ana

Kullanılan: 86 51.2%
  • Roger

Kullanılan: 26 15.5%
  • Mihawk

Kullanılan: 73 43.5%
  • Karasakal

Kullanılan: 37 22.0%
  • Akainu

Kullanılan: 69 41.1%
  • Hepsi

Kullanılan: 67 39.9%
  • Hiçbiri

Kullanılan: 12 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    168
Luffy zaten Kaido'yla kapışacak hale geldiği anda meyvesi uyanmasa bile bir arc sonra şu listedekilerin alayını zaten alırdı. Joy Boy haliyle korkuyorum hepsini tekleyip geçmesinden. :ehe:

Bunu herkesi yanına çeker ile nasıl bağdaştırdın?

Özgürlüğü kendine sağlıyor bedeni için söyleniyor.
Sen bunu nasıl anladın :D adam zaten lastik daha ne özgürlüğü, uyanış açıyor zaten orada bahsedilen benim anladığım etrafı için söyleniyor. Bölümün ismi bile kurtuluş savaşçısı.

Sen bunu nasıl anladın :D adam zaten lastik daha ne özgürlüğü, uyanış açıyor zaten orada bahsedilen benim anladığım etrafı için söyleniyor. Bölümün ismi bile kurtuluş savaşçısı.
Hacı bedeni uyanisla daha büyük fiziksel güce sahip oluyor ve daha özgür serbest oluyor diyor o çeviride. Öyle anlıyorum değil. Söylenen o. Hatta okuduğun Türkçe çeviride de o anlamda söylenmiş.

Hacı bedeni uyanisla daha büyük fiziksel güce sahip oluyor ve daha özgür serbest oluyor diyor o çeviride. Öyle anlıyorum değil. Söylenen o. Hatta okuduğun Türkçe çeviride de o anlamda söylenmiş.
Demek ben farklı bakmışım olaya. Ama anlatmak istediğim luffy'nin zaten böyle bir gücü olduğu ki bunu ister meyveyle ister kendi iradesi ile yapsın sonuçta var böyle bir şey. Luffy'nin hala en büyük gücünün insanları bu kadar etrafında toplamasıdır diye düşünüyorum.

Big Mom ve Mihawk' ı rahat alır. Gençler öyle diyorsunuz da bir sonraki arc bu güç meselesi patlar demesi. Kaido' dan sonra bi daha görmeyiz herhalde. Nightmare Luffy gibi.

Yahu adamı övdüğünüz tek konu Shanks ile arkadaşlığı ve eskiden attığı düellolar :S

Shanks o zaman şimdi ki seviyesinin yakınında bile değildi. ''Shanks Yonkou iken kapışmışlar'' hikayesi bile anlatıldı bu forumda zamanında. :D
WB bas bas bağırmıştı oysa ki ''Merdivenleri hızlı tırmandın'' diye.
Hala anti Mihawkcılık ayağındansınız. Gerçekleri söyleyince de hemen antici oluyoruz :S
Zoro'nun ruhunu koyarak yaptığı ölçekte saldırıları eli kaydı diye yapıyordu Mihawk. Güçsüz değildir o kadar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık