Sen bunu nasıl anladınBunu herkesi yanına çeker ile nasıl bağdaştırdın?
Özgürlüğü kendine sağlıyor bedeni için söyleniyor.
Hacı bedeni uyanisla daha büyük fiziksel güce sahip oluyor ve daha özgür serbest oluyor diyor o çeviride. Öyle anlıyorum değil. Söylenen o. Hatta okuduğun Türkçe çeviride de o anlamda söylenmiş.Sen bunu nasıl anladınadam zaten lastik daha ne özgürlüğü, uyanış açıyor zaten orada bahsedilen benim anladığım etrafı için söyleniyor. Bölümün ismi bile kurtuluş savaşçısı.
Demek ben farklı bakmışım olaya. Ama anlatmak istediğim luffy'nin zaten böyle bir gücü olduğu ki bunu ister meyveyle ister kendi iradesi ile yapsın sonuçta var böyle bir şey. Luffy'nin hala en büyük gücünün insanları bu kadar etrafında toplamasıdır diye düşünüyorum.Hacı bedeni uyanisla daha büyük fiziksel güce sahip oluyor ve daha özgür serbest oluyor diyor o çeviride. Öyle anlıyorum değil. Söylenen o. Hatta okuduğun Türkçe çeviride de o anlamda söylenmiş.
Zoro'nun ruhunu koyarak yaptığı ölçekte saldırıları eli kaydı diye yapıyordu Mihawk. Güçsüz değildir o kadar.Yahu adamı övdüğünüz tek konu Shanks ile arkadaşlığı ve eskiden attığı düellolar :S
Shanks o zaman şimdi ki seviyesinin yakınında bile değildi. ''Shanks Yonkou iken kapışmışlar'' hikayesi bile anlatıldı bu forumda zamanında.
WB bas bas bağırmıştı oysa ki ''Merdivenleri hızlı tırmandın'' diye.
Hala anti Mihawkcılık ayağındansınız. Gerçekleri söyleyince de hemen antici oluyoruz :S