Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Güncel Luffy Kimleri Alabilir?

Güncel Luffy kimleri alır ?

• Kaido

Kullanılan: 75 44.6%
  • Monkey D. Garp

Kullanılan: 51 30.4%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 38 22.6%
  • İm

Kullanılan: 21 12.5%
  • Shanks

Kullanılan: 46 27.4%
  • Koca Ana

Kullanılan: 86 51.2%
  • Roger

Kullanılan: 26 15.5%
  • Mihawk

Kullanılan: 73 43.5%
  • Karasakal

Kullanılan: 37 22.0%
  • Akainu

Kullanılan: 69 41.1%
  • Hepsi

Kullanılan: 67 39.9%
  • Hiçbiri

Kullanılan: 12 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    168
Uyanışın ne kadar enerji yediğini görmek lazım. Şimdilik Kaido, Roger, Genç wb, Rocks, genç garp ve Teach hariç herkesi alır diyorum. Dövüşçüyse İm de eklenir.

Süre sorunu ciddiyse diğer yonkouları da yenemez. Ama mangada karşılaşsa çıktığı pozisyondan dolayı bi yolunu bulup kazanır derim.

Karasakal, ve Imu'nun belirsiz olması sebebiyle bu ikisi hariç herkesi alır.

Bu arada Imu, Luffy'nin kurtaracağı prenseslerden birisi daha olarak karşımıza çıkarsa şaşırmam, bu da bir ihtimal. Hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, herşey ihtimal dahilinde, bütün dünyadan izole olarak yaşaması da ayrı bir gizem konusu. Kutsal Ejderler tam tersine türlü türlü saçmalıklarla dünyada istediğini yapıp canı sıkılınca Amiral çağırabiliyorken, bu Imu izole şekilde saklanıyor. Bu nasıl yaşamaktır, ne anlamı kaldı dünyanın hükümdarı olmanın, Shirahoshi'yi balıkadamların saklaması gibi bir şey, bu sebepten Luffy'nin kurtaracağı prenses bile çıksa şaşırmam.

Wbyi alır Roger'ı alamaz diyen senin dışında birinin çıkacağını sanmıyorum Montana :D benim için Roger'ı alacak güçteyse, Wb'yi de tokatlar.
Bence de Luffy'nin Wb'ye karşı şansı Roger'a karşı olandan daha fazladır ama o da meyvesinden dolayı. Wb'nin titreşim meyvesini hakisiz yediğinde muhtemelen fazla zarar görmez çünkü Luffy. Roger'ı bu denklemde meyvesiz bir şekilde Wb'ye denk bir adam olarak aldım tabi.

Bence şuan kaido'yu alsa bile yüzde yüzüyle dövüşen kaido'yu alamaz daha yoksa en başından beri 1vs1 dövüşürlerdi kaido'nun başkalarıyla dövüşüp gücünü azaltmanın ne anlamı kaldıki. Mihawk ve BM dışında daha kimseyi alamaz.

Ağa bu karakterle ilgili vs açılmamalı artık yakında 4.duvari da deler bu. Oda'nin elinde herşeyi herkesi alır luffy.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık