Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Güncel Luffy Kimleri Alabilir?

Güncel Luffy kimleri alır ?

• Kaido

Kullanılan: 75 44.6%
  • Monkey D. Garp

Kullanılan: 51 30.4%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 38 22.6%
  • İm

Kullanılan: 21 12.5%
  • Shanks

Kullanılan: 46 27.4%
  • Koca Ana

Kullanılan: 86 51.2%
  • Roger

Kullanılan: 26 15.5%
  • Mihawk

Kullanılan: 73 43.5%
  • Karasakal

Kullanılan: 37 22.0%
  • Akainu

Kullanılan: 69 41.1%
  • Hepsi

Kullanılan: 67 39.9%
  • Hiçbiri

Kullanılan: 12 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    168
Bence şuan kaido'yu alsa bile yüzde yüzüyle dövüşen kaido'yu alamaz daha yoksa en başından beri 1vs1 dövüşürlerdi kaido'nun başkalarıyla dövüşüp gücünü azaltmanın ne anlamı kaldıki. Mihawk ve BM dışında daha kimseyi alamaz.
Ben de Kaido’yu alamaz diyorum ama başından beri kaidonun başkalarıyla dövüşmesi anlamsız olmaz.

Kaido başkalarıyla dövüşmese luffy 3-4 kere bayılmış, ölümden dönmüş haliyle sapasağlam bi Kaido’yu yenmek zorunda kalırdı. Şimdi iki taraf da bitik.

Ben de Kaido’yu alamaz diyorum ama başından beri kaidonun başkalarıyla dövüşmesi anlamsız olmaz.

Kaido başkalarıyla dövüşmese luffy 3-4 kere bayılmış, ölümden dönmüş haliyle sapasağlam bi Kaido’yu yenmek zorunda kalırdı. Şimdi iki taraf da bitik.
Olabilir ama luffy'nin gücünü herkes çok artığını düşünüyor bu bana biraz saçma geldi diğer dövüşlerdeki gibi (katakuri vb) en fazla kaido'nun gücüne ulaşmıştır ki o bile düşük ihtimal.

Şu son sayılardan sonra şu anket o kadar boş ki :D

Luffy bunların hepsinden dayağını yer ama günün sonunda kazanan da o olur. Neden mi ? Çünkü Oda'nın kafa böyle. Çünkü Luffy çalışmaz, luffy bedel ödemez. Güçler o sırada savaş esnasında ediniliverir ve bir şekilde sıyrılır.

Hatta artık Luffy değil tüm yancıları için durum bu :D

Oda iyi savaş çizebilen biri olsa da"sadece featler" diyerek tartışalım derdik ancak onu da yapamıyoruz.

Netice: Luffy herkesi alır. Gerekli deus ex, retcon ve de plot armor orada olsun yeter.

Luffy'nin asıl gücü zamanında Mihawkın da bahsettiği gibi "insaları peşinde sürükleme" yeteneği. Son sayıda da belli oldu zaten, luffy'nin insanları peşine takma olayını meyveye bağladılar. Luffy'nin etrafında kimse olmasın, teke tek bu anketteki biri ile vs atsın sibobunu patlatırlar. Öyle yardım alma olayı da olmayacak. Luffy buradaki hiç kimseyi teke tek de alamaz. Adamın misyonu en güçlü olmak değil, denizlerdeki en özgür kişi olmak. Luffy'nin deneyimsizliğini kapatacak her zaman birileri oluyor, o yüzden deneyim farkı ile bile alabilirler.

Luffy'nin asıl gücü zamanında Mihawkın da bahsettiği gibi "insaları peşinde sürükleme" yeteneği. Son sayıda da belli oldu zaten, luffy'nin insanları peşine takma olayını meyveye bağladılar. Luffy'nin etrafında kimse olmasın, teke tek bu anketteki biri ile vs atsın sibobunu patlatırlar. Öyle yardım alma olayı da olmayacak. Luffy buradaki hiç kimseyi teke tek de alamaz. Adamın misyonu en güçlü olmak değil, denizlerdeki en özgür kişi olmak. Luffy'nin deneyimsizliğini kapatacak her zaman birileri oluyor, o yüzden deneyim farkı ile bile alabilirler.
Bunu nerde meyveye bağladılar biraderim? Göstersene bana.

"Gittiği Her Yerde Yüzlere Kocaman Bir Gülümseme Yerleştirir..." Bunu başka nasıl anlayacaksın. İlla mihawkın dediği gibi söylemesi gerekmiyor. Daha fazla özgürlük sağlar filan bunlar hep o güce atıfta bulunuyor. Gittiği yerlere özgürlük getirirken insanları arkasına alıyor işte.
Bunu herkesi yanına çeker ile nasıl bağdaştırdın?

Özgürlüğü kendine sağlıyor bedeni için söyleniyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık