Üye silindi 1004
Ope Ope insanın dilini damağını kurutmasaydı Law şimdi Yonkou’ydu.
Brulee gibi derken nesi varmış brulee'minMira Mira no Mi. Meyve gücü Brulee gibi birine verilerek son derece kısılmış.
Savaş gücü düşük demek istedim.Brulee gibi derken nesi varmış brulee'min
O Magellan'ın sorunu değil mi ? Meyveyle ilgisi yoktur yavMagellan'ın meyvesi adamı tuvalete hapsetmese güzel aslında.
Zehirli yemeği sevdiği için oluyordu o.Magellan'ın meyvesi adamı tuvalete hapsetmese güzel aslında.
Kesinlikle. Diğer meyvelerin yine gideri var. Bu meyve ne işe yaramaktadır, hala belli değil.Kid'in meyve.
bence gold filmindeki adamın yeterince altın bulduğunda altından bir dev makine yapması ve stampede filmindeki dev biraz ipucu veriyor.Kesinlikle. Diğer meyvelerin yine gideri var. Bu meyve ne işe yaramaktadır, hala belli değil.
Ben o filmi izlemedim, yorum yapamayacağım. Ironman gibi olsa keşke.bence gold filmindeki adamın yeterince altın bulduğunda altından bir dev makine yapması ve stampede filmindeki dev biraz ipucu veriyor.
Metalleri toplayıp, şekil verebiliyor gibi gözüküyor. bu da bana luffy gibi büyük uvuzlar oluşturup, haki basabileceğini düşündürüyor. hem saldırı amaçlı hem de zırh amaçlı metalleri kullanabilir. eğer dev uzuvlar yapmazsa ironman gibi olur diye düşünüyorum.