Direk KK olursun. Biraz fazla olmuş bu güç.Mane mane no mi uyanıdığında karşısındakinin meyve gücünü de kopyalasa muazzam olur. Git WB'ye dokun deprem gücün olsun.
Olmazsın. Fizik güç hız vs kopyalanamayacak.Direk KK olursun. Biraz fazla olmuş bu güç.
Mama'nın meyvesinin ruh ile alakası yok, Brook'un meyvesi de Gecko Moria'nın meyvesi de ruh ile mamadan daha alakalı. Bana göre Mama'nın meyvesi soul soul no mi yerine life life no mi'dir. Hayat alıp hayat veriyor sadece çünkü, ruhla tek bağıntısı korkan kişinin ruhunun yükselmesi. Tatmin edici değil bu daBence Soru soru no mi op'ta ki varolabilecek en güçlü meyveye en yakın meyvedir. Ruh meyvesi. Op'ta ki en önemli iki güç unsuru meyve ve haki ruh kavramına dayandığı için Soru Soru no mi meyvesi meyve gücünü ve hakiyi manipüle edebilecek/ engelleyebilecek yegane meyve olablirdi. Tabi çok güçlü olurdu ama yinede ben ruh meyvesinden bu tarz birşey beklerdim heleki kullanıcısı yonko iken. Zaten BM çıkmadan öncede en güçlü meyvenin ruh meyvesi olabileceğini düşünüyordum. Biraz hayal kırıklığına uğradım .
Hayat dediğin şeyde ruh aslında ama.Mama'nın meyvesinin ruh ile alakası yok, Brook'un meyvesi de Gecko Moria'nın meyvesi de ruh ile mamadan daha alakalı. Bana göre Mama'nın meyvesi soul soul no mi yerine life life no mi'dir. Hayat alıp hayat veriyor sadece çünkü, ruhla tek bağıntısı korkan kişinin ruhunun yükselmesi. Tatmin edici değil bu da
Çok istatiksel geldi bana ya, şundan 10 yıl aldım yarısına bisküviye çeyreğini çaydanlığa verdim falan...Hayat dediğin şeyde ruh aslında ama.