Mister 5 vardı ya croconun adamlarından dokunduğu herşeyi patlatıyordu.Acilmiyor ne ki ?
Mister 5 vardı ya croconun adamlarından dokunduğu herşeyi patlatıyordu.Acilmiyor ne ki ?
Kardeşim sen konudan bir şey anlamamışsın anlaşılan, bak diyorum ki; Ace'in gücü kısılmasa. Daha doğrusu meyvesinin. Enel'in meyvesinin sınırını koymamışlar, Ace'in meyve 900 derece anca oluyor. Yani düşün, bir güneş var birde güneşin etrafa yaydığı ısı. Güneşin kendisi olan Ace'in ısısına bak, 900 derece nedirYalnız kıytırık Enel dediğin adam 200 milyon volt elektrik veriyor ve bunun sınırı yok bildiğim kadarıyla, sence 200 milyon volt mu daha sıcak 900 derece mi bu senin dediğine göre Enel oturduğu yerden ortalığı eritir küresel ısınma başlatır, farklı birşey söylemıyorum aynı mantıkta gidiyorum şu an
Kaldı ki ace ile aokiji'yi karşılaştırmışsın hani su'ya tamam'ım suyu buharlaştırsın onda sıkıntı yok, ama etrafı buhar olacak insan derisi eriyecek falan zor iş,
Kaldı ki bölümlerden birisinde ısı ısı no mi vardı adam adayı falan eritiyordu onda bile böyle birşey olmuyordu
Ayrıyetten aokiji vs ace olayında aokiji Ace'nin içinden geçer, magma ile 14 gün kapışan adam ateşi yer yutar başka da bir şey olmaz
Neticeye gelirsek o mantıkta düşünürsen Enel'e akainu dahi yaklaşamazdı.
Enel adamdır ona laf yok
Aynı mantıkla elektrik de kesilmiş. O da neredeyse ışık hızı kadar hıza sahip. Hem de yok edici gücü var.Gucu en cok kisilan meyve tartismasiz kizarununki. Eger o meyve kizaruya isik hizinda gitme olanagi sagliyor ise, 5 sn de one piece i cok rahat bulup, en fazla 2 snde marineforddaki herkesin kafasini delerdi. Bu meyvenin gucu normal potansiyelinin 0.00000000001 i kadar. Tabi hatirladigim kadariyla meyve kizaruya isik hizinda gotme olanagi sagliyor ise. Sonucta isik 1 saniyede 360.000km gidiyor.