Akainuya tek atacak bi karakter yok OP evreninde.Bana göre Garp B haki kullanımında zirvede Akainu'ya tek bile atar.
Pek sevmem Akainuyu ama abartmamak lazım.
He Garp Akainudan kan alır mı, hatta yener mi? Alır da yener de, şaşırmam.
Akainuya tek atacak bi karakter yok OP evreninde.Bana göre Garp B haki kullanımında zirvede Akainu'ya tek bile atar.
Luffy nin bir ton saldırısı olmasına rağmen zar zor don cincao'u yendi üstelik hemen kalktı Garp tek attı ve yataklık oldu. Büyüklerin Savaşı'nda Karasakal'ın 1. Komutanı Garp'tan yumruk yiyince Karasakal bile endişelendi.Başkası yapsa Zehahaha diye gülerdi. Öfkeli Garp'tan çıkacak Haki'yi tahmin bile edemiyorum.Akainuya tek atacak bi karakter yok OP evreninde.
Pek sevmem Akainuyu ama abartmamak lazım.
He Garp Akainudan kan alır mı, hatta yener mi? Alır da yener de, şaşırmam.
Burgess sahnesi filler , Ace’e dalmaya korkan adam Sengoku the Buddha’a yumruk atmaya yeltenmez.Luffy nin bir ton saldırısı olmasına rağmen zar zor don cincao'u yendi üstelik hemen kalktı Garp tek attı ve yataklık oldu. Büyüklerin Savaşı'nda Karasakal'ın 1. Komutanı Garp'tan yumruk yiyince Karasakal bile endişelendi.Başkası yapsa Zehahaha diye gülerdi. Öfkeli Garp'tan çıkacak Haki'yi tahmin bile edemiyorum.
Garp’ın aşırı güçlü olduğunu düşünüyorum ben şahsen . Roger’den eksik biri değil bence .@Jason Ben Garp'ı çok mu? Büyütüyorum
Bende işte bunu diyorum B haki konusunda Garp zirve de görünüyor. Kaido'yu da göreceğiz muhtemelen Kaido'da B.Haki ile Luffy karşısında olacak. Shanks ise H Haki de karşısında olacak. Öyle bir tahmin ediyorum.Garp gibi kahraman olarak anılan ve yumruklarıyla tanınan birinden vurdumu WB' nin deprem yumruğu gibi inletmesini beklemek lazım ki zaten çıplak elle dağ parçalayan bir adam. G4 yumruğu gibi düşünün ama hakiyi üçle falan çarpın. :/