Bence meyve olarak bakınca Magellan daha güçlü ama diziye yada mangaya bakınca sanki Doflamingo daha güçlüDof>Magellan
Bence meyve olarak bakınca Magellan daha güçlü ama diziye yada mangaya bakınca sanki Doflamingo daha güçlüDof>Magellan
Tayfasız, değiştirmez.1 - Tayfalı olarak mı düşündün tayfasız mı ?
2 - 1. sorunun cevabı seçimini değiştirir mi ?
Magellan'ın meyvesi hariç geriye kalan özellikleri pek üst düzey değil bence.Dayanıklılık olarak direk kötü zaten.Dof uyanışıyla alabilir bana göre.Bence meyve olarak bakınca Magellan daha güçlü ama diziye yada mangaya bakınca sanki Doflamingo daha güçlü
RogerEdward Newgate VS Gol D. Roger
Monkey D. Garp VS Monkey D. Dragon
Kaido VS Shiki
Sengoku VS Marshall D. Teach
Borsalino VS Kuzan
Dracule Mihawk VS Sakazuki
Charlotte Smoothie VS Charlotte Cracker
Sabo VS Marco
Charlotte Linlin VS Shanks
Magellan VS Donquixote Doflamingo
Zaten Doflamingo alamaz demiyorum sadece kağıt üstünde soncun değişiceğini söylemek istiyorumDof uyanışıyla alabilir bana göre.
Zaten Doflamingo alamaz demiyorum sadece kağıt üstünde soncun değişiceğini söylemek istiyorum
Vay beeh . Gözlerim yaşardı. Hepsi aynıRoger
Dragon
Kaido
Teach
Borsalino
Sakazuki
Smoothie
Marco
Shanks
Doflamingo
Rogerdan önceki kralları da Garp tek başına halletmiş onu ne yapacağız?Adamlık konusunda Garp koskoca seride ilk 3'e girer bak
Güç konusunda da Smoker'dan daha zorlu bir rakip olmuştur ama ben de Roger ile aralarında net bir fark olduğunu düşünüyorum. Ezeli rakibin olacak ama denizlerde at koşturup okyanusları tavaf edeceksin. Hee oldu :/ Yersen.
Daha ne oldukları kim oldukları belli değil, Roger'la bir tutmamak lazım. Rocks için konuşmak gerekirse... Roger-Wb ikilisinden daha güçlü biri çıkarsa ve bu kişi +900 bölümden sonra çıkarsa asrın saçmalığı olur. Hem zaten Roger'a birşey yapamamış adam gidip Rocks'u dağıtmışsa mantıken zaten Roger ve ekibinden daha güçlü değillerdir Garp'ın Wb-Roger ikilisi kadar güçlü olması mümkün değil zaten. Görünen köy böyle söylüyor.Rogerdan önceki kralları da Garp tek başına halletmiş onu ne yapacağız?
Ayrıca fethedilen dediği de gidip krallık kurmamış zaten adam. 2-3 senede Rafteli bulup sonra emekli olmuş. Gorosei denyoları da zaten yeni dünyayı korsanların yönetmesine pek de bozulmuyorlar.