Kaç haydi kaç! Peh, bari sevdiğin karakterin sözlerini doğru hatırlayıp gel.Ne hesap sorcam ya, zaten WB'yi yaranlar daha sonra ağlayıp yerin dibine giriyorlar
Sonrasını da öğrenelim tekrar konuşuruz
Kaç haydi kaç! Peh, bari sevdiğin karakterin sözlerini doğru hatırlayıp gel.Ne hesap sorcam ya, zaten WB'yi yaranlar daha sonra ağlayıp yerin dibine giriyorlar
Sonrasını da öğrenelim tekrar konuşuruz
Tipe bak ya, sen şaka olsun diye mi yapıyorsun, olum adamın göğsü açık git Shiki ile olan duruma bak sonra gelip Shanks yada Hq'deki haline bak.Kaç haydi kaç! Peh, bari sevdiğin karakterin sözlerini doğru hatırlayıp gel.
Kendin çal kendin oyna, çarpıt ama nafile. Her savunduğun karakteri batırıyorsun la, azıcık ara ver.Tipe bak ya, sen şaka olsun diye mi yapıyorsun, olum adamın göğsü açık git Shiki ile olan duruma bak sonra gelip Shanks yada Hq'deki haline bak.
Göğsündeki yaralarda fazlalaşma ortada değil mi ? Sen bizim neden bahsettiğimizi bilmiyor musun yoksa
Yarmış geçmiş dediğin adamı başkaları da yarmış ama sonları iyi olmamış diyorum sana. Sen gelmiş bana diyorsun ki, Scars diyor töbe yarabi ya
Neyse tamam devam et, o yaraların hepsini Roger açtı
Kendin çal kendin oyna, çarpıt ama nafile. Her savunduğun karakteri batırıyorsun la, azıcık ara ver.
Roger yarmış hali de ortada, korsankral olmuş. Çırpınmaya devam etmek istiyorsan, et madem.
O yaraların tamamını Roger'den aldı mı diyorsun yani ?@RedTeroR
Sen neyi tartışıyorsun ki? WB açıkça "Senin suratına bakmak yaralarımı sızlatıyor. Ondan aldığım yaraları..." diyor. Çok açık ve net yani.
Yaralar sadece yüzeyde olmaz farkında mısın? Vücudundaki her yara Roger'ındır demiyorum, bilmiyoruz çünkü ama net bir şekilde birden çok yara bırakmış. Tartışmak realiteyi reddetmektir.O yaraların tamamını Roger'den aldı mı diyorsun yani ?
Ben sana foto atıyorum len, ikisi arasındaki farka bakamıyor musunuz gidin mangaya bakın aynısı. Neyse tamam sakinim. Hadi ben kaçtım.
Banane la sonradan yara almış, bere takmış, yan yarmış çamura batmış.
WB'nin daha sonra aldığı yaralar açık, ama he tamam kk oldu kazanmıştır
Onun derdi galiba benim “düşman değiller vs atmamışlardır” diyen arkadaşa karşı “Beyazsakalı yardı” dememe kızıp, içerleyip “WB başkalarından da yara aldı ama onlara kim bilir ne yapmıştır, yenmiştir, ezmiştir. Roger yaraladı diye daha üstün değildir, yenmemiştir” falan demeye çalışıyor da hiç manası yok yani.@RedTeroR
Sen neyi tartışıyorsun ki? WB açıkça "Senin suratına bakmak yaralarımı sızlatıyor. Ondan aldığım yaraları..." diyor. Çok açık ve net yani.
Bana göre Garp B haki kullanımında zirvede Akainu'ya tek bile atar.Ben Sakazuki için söylediği şeyi biraz şov buluyorum öfke anı ağzından çıkmış bir söylem. Yoksa Akainu gerekeni yapardı Garp'a.