Devrimin ateş böceği hahaha iyiymiş bu bende kullanabilirim.Hahaha demek istiyorum.
Sabo Zoro'nun karşısına çıkmaya cesaret edemez. O derece kritik bir durum içinde devrimin ateş böceği![]()

Devrimin ateş böceği hahaha iyiymiş bu bende kullanabilirim.Hahaha demek istiyorum.
Sabo Zoro'nun karşısına çıkmaya cesaret edemez. O derece kritik bir durum içinde devrimin ateş böceği![]()
Sende Selim gibi ucuz provekatörlük mü yapıyon la@Densetsu no Samurai Seri sonu Zoro seri sonu Sabo'yu geçemez diyenler var sanırım hala öyle düşünüyorlar.Sen ne diyorsun bu işe ? Arkadaşı sana havale ediyorum.@Monkey D. Dragon
Arayı kızıştırıyorSende Selim gibi ucuz provekatörlük mü yapıyon la![]()
Hayır sadece seni Zoro ocakları hakiminin karşısına çıkarmak istedim tutuklu olarak.Sende Selim gibi ucuz provekatörlük mü yapıyon la![]()
Atmam benim oArayı kızıştırıyorAvatar güzel. Atsana bana
![]()
Densestsuyla Zoro mu tartışçam sanıyon sen :/ Bu senlen Dof tartışmak gibi bişi.Hayır sadece seni Zoro ocakları hakiminin karşısına çıkarmak istedim tutuklu olarak.![]()
Pintilik yapma la at işteAtmam benim o
Densestsuyla Zoro mu tartışçam sanıyon sen :/ Bu senlen Dof tartışmak gibi bişi.
Kullandığım Avatarlarımı vermek hiç huyum değildir :/ Kullanmıcağım bişi olursa yollarım bakPintilik yapma la at işte
Bu arada teessüf edip esefle kınıyorum.
Bak bir de konuşuyor ya, bir de konuşuyor ya!Kullandığım Avatarlarımı vermek hiç huyum değildir :/ Kullanmıcağım bişi olursa yollarım bak
Teesüf edecek bişi yok :/ sen de sabit fikirlisin. Kılıçlı olmayan bir karakter olursa tartışırım bak yoksa zaman öldüresim varsa anca![]()
ZuhahahaBak bir de konuşuyor ya, bir de konuşuyor ya!
Kendin pişir kendin ye yapıcaz anlaşıldı.Kullandığım Avatarlarımı vermek hiç huyum değildir :/ Kullanmıcağım bişi olursa yollarım bak
Teesüf edecek bişi yok :/ sen de sabit fikirlisin. Kılıçlı olmayan bir karakter olursa tartışırım bak yoksa zaman öldüresim varsa anca![]()