Devrimin ateş böceği hahaha iyiymiş bu bende kullanabilirim.Hahaha demek istiyorum.
Sabo Zoro'nun karşısına çıkmaya cesaret edemez. O derece kritik bir durum içinde devrimin ateş böceği
Devrimin ateş böceği hahaha iyiymiş bu bende kullanabilirim.Hahaha demek istiyorum.
Sabo Zoro'nun karşısına çıkmaya cesaret edemez. O derece kritik bir durum içinde devrimin ateş böceği
Sende Selim gibi ucuz provekatörlük mü yapıyon la@Densetsu no Samurai Seri sonu Zoro seri sonu Sabo'yu geçemez diyenler var sanırım hala öyle düşünüyorlar.Sen ne diyorsun bu işe ? Arkadaşı sana havale ediyorum. @Monkey D. Dragon
Arayı kızıştırıyor Avatar güzel. Atsana banaSende Selim gibi ucuz provekatörlük mü yapıyon la
Hayır sadece seni Zoro ocakları hakiminin karşısına çıkarmak istedim tutuklu olarak.Sende Selim gibi ucuz provekatörlük mü yapıyon la
Atmam benim oArayı kızıştırıyor Avatar güzel. Atsana bana
Densestsuyla Zoro mu tartışçam sanıyon sen :/ Bu senlen Dof tartışmak gibi bişi.Hayır sadece seni Zoro ocakları hakiminin karşısına çıkarmak istedim tutuklu olarak.
Pintilik yapma la at işteAtmam benim o
Densestsuyla Zoro mu tartışçam sanıyon sen :/ Bu senlen Dof tartışmak gibi bişi.
Kullandığım Avatarlarımı vermek hiç huyum değildir :/ Kullanmıcağım bişi olursa yollarım bakPintilik yapma la at işte
Bu arada teessüf edip esefle kınıyorum.
Bak bir de konuşuyor ya, bir de konuşuyor ya!Kullandığım Avatarlarımı vermek hiç huyum değildir :/ Kullanmıcağım bişi olursa yollarım bak
Teesüf edecek bişi yok :/ sen de sabit fikirlisin. Kılıçlı olmayan bir karakter olursa tartışırım bak yoksa zaman öldüresim varsa anca
ZuhahahaBak bir de konuşuyor ya, bir de konuşuyor ya!
Kendin pişir kendin ye yapıcaz anlaşıldı.Kullandığım Avatarlarımı vermek hiç huyum değildir :/ Kullanmıcağım bişi olursa yollarım bak
Teesüf edecek bişi yok :/ sen de sabit fikirlisin. Kılıçlı olmayan bir karakter olursa tartışırım bak yoksa zaman öldüresim varsa anca