Kizaruyu falan rende eder zaten , dogru bu , sende öyle dedin ya la az önce .Arkadaşa göre Ray, Amiralleri rende ediyor.
Kizaruyu falan rende eder zaten , dogru bu , sende öyle dedin ya la az önce .Arkadaşa göre Ray, Amiralleri rende ediyor.
Amiralleri diyorum alllaa... oku daha yorumları tüm Amiralleri, borsalinoyu demiyorum hepsini eziyormuş rayKizaruyu falan rende eder zaten , dogru bu , sende öyle dedin ya la az önce .
Verdiğin örnekteki kişiler arasında dağlar kadar güç farkı var. Yaşlı Ray ve Kizaru arasında böyle bir güç farkı olmadığı için "birini tutmakla yenmek farklı şeyler" tezin (ki bu doğru) Ray ve Kizaru için geçerli olamaz. Kaido istese Yamato'nun defterini dürebilir, Mihawk istese Vista'yı 1 dakikada komalık ederdi. Kizaru gibi işi korsanları yakalamak olan biri Rayleigh'i yakalayamadan geri döndüyse yaşlı Ray'in bile Kizaru'yla arasında az bir güç farkı vardır demektir. Hatta bana göre aradaki fark güç farkı falan da değil kondüsyon farkıdır. Kondüsyonlü ve saldırılarına kral haki ekleyen bir Rayleigh Kizaru'yu harcar. Gençliği de yonkou seviyesi eder. Şu adamın gençliğine yonkou demeyen Shanks'a da yonkou demesin; kendini kandırmasın.Birini tutmak ve onu yenmek çok çok farklı şeyler. Yamato, Kaido'yu tutabiliyor mesela ama yenebilir mi? İmkansız. Vista, Mihawk'ı tuttu diye rakip olabilir mi? Olamaz. Kizaru karşısında genç olsam daha fazlasını yapabilirdim demesinden amiral indirebileceği çıkarımı yapılabilir. Bence indirir de. Ancak yonkou farklı bir seviye ve o kadar güçlü olduğunu hiç sanmıyorum. Zamanında Big Mom'a karşı bile savaşmak istemediler.
Müthiş yaşlı Ray yaşlı Garp kıyasından sonra Yamato=Kaido mu diyorsun yoksa şimdi de ? :/
Kizaru gibi işi korsanları yakalamak olan biri Rayleigh'i yakalayamadan geri döndüyse yaşlı Ray'in bile Kizaru'yla arasında az bir güç farkı vardır demektir. Hatta bana göre aradaki fark güç farkı falan da değil kondüsyon farkıdır. Kondüsyonlü ve saldırılarına kral haki ekleyen bir Rayleigh Kizaru'yu harcar. Gençliği de yonkou seviyesi eder. Şu adamın gençliğine yonkou demeyen Shanks'a da yonkou demesin; kendini kandırmasın.
İstese deyince Kızı olduğu için ciddi dövüşmüyor diyenlerden sandım seni Kaido dövüşte üstün götürüyordu ama kısa sürede indiremeyeceği çok açık. Kid ve Law'dan kesin güçlü bu kadınMüthiş yaşlı Ray yaşlı Garp kıyasından sonra Yamato=Kaido mu diyorsun yoksa şimdi de ? :/
Yok öyle demedim. Bence de güçlü Kid ve Law'dan. Ama yeneceği de aşikar yani.İstese deyince Kızı olduğu için ciddi dövüşmüyor diyenlerden sandım seni Kaido dövüşte üstün görüyordu ama kısa sürede indiremeyeceği çok açık. Kid ve Law'dan kesin güçlü bu kadın
Seninle farklı düşünmüyorum. Bir an korkuttun beni sileyim o zaman yorumuYok öyle demedim. Bence de güçlü Kid ve Law'dan. Ama yeneceği de aşikar yani.
Ciddi dövüşmüyordu diyemem ama her tekniğini, varını yoğunu ortaya koydu da diyemem. Luffy'yle olan dövüşünde ekstra bir şeyler gösterirse anlaşılır. Hee yok göstermezse ona göre değerlendirilir.Seninle farklı düşünmüyorum. Bir an korkuttun beni sileyim o zaman yorumu