Burası
Kk sağ kolu da belirtiyordur.Ama kk dengi Wb tayfası için böyle birini göremedik Marco değil o kesin.Belki Oden'i o yüzden verdi Wb tayfasından sayıyor hala Oda.
Yani bir ihtimal Oden = Prime Rayleigh olma ihtimali de var.Prime Oden ise wanoda gördüğümüzdür.Sınırıma geldim demişti. Kaido'yu indirebilecek seviyede olduğu için Ray'den daha güçlüdür.
Shichibukai net seviye belirtmiyor ama filo amirali belirtiyor.Linlin olabilir denmesinden anlıyoruz.Çoğu şey konum değil mi zaten Op'ta ? Bir yonkou o koltukta oturduğu için kimse ondan amiral aşağısı bir güç beklemiyorsa, bir filo amirali, bir amiral için de aynı şeyler geçerliyse, Rayleigh'in de konumuna bakıcaz elbette.
Shanks'ın Rayleigh'ten fazlası var diyebileceğin neyi var ? Kral haki mi diyeceksin ? Oda'nın kendisi kral hakiden laf açıldığında Shanks'ın yanına kimi örnek olarak veriyor biliyor musun ? Evet, bildin; Rayleigh'i. İkisi de kılıç ustası. İkisi de 3 tip hakide zirve. İkisi de ultra hızlı. Her zaman diyorum Shanks Rayleigh'in oğlu olsa ancak bu kadar benzer diyecem ama o kadar da benzemez. İkisinin arasındaki tek fark Rayleigh'in iki kolunun da oluşu.
Kk sağ kolu da belirtiyordur.Ama kk dengi Wb tayfası için böyle birini göremedik Marco değil o kesin.Belki Oden'i o yüzden verdi Wb tayfasından sayıyor hala Oda.
Yani bir ihtimal Oden = Prime Rayleigh olma ihtimali de var.Prime Oden ise wanoda gördüğümüzdür.Sınırıma geldim demişti. Kaido'yu indirebilecek seviyede olduğu için Ray'den daha güçlüdür.