Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gol D. Roger & Silvers Rayleigh vs. Amiraller

Kim kazanır


  • Kullanılan toplam oy
    296
Birini tutmak ve onu yenmek çok çok farklı şeyler. Yamato, Kaido'yu tutabiliyor mesela ama yenebilir mi? İmkansız. Vista, Mihawk'ı tuttu diye rakip olabilir mi? Olamaz. Kizaru karşısında genç olsam daha fazlasını yapabilirdim demesinden amiral indirebileceği çıkarımı yapılabilir. Bence indirir de. Ancak yonkou farklı bir seviye ve o kadar güçlü olduğunu hiç sanmıyorum. Zamanında Big Mom'a karşı bile savaşmak istemediler.
Verdiğin örnekteki kişiler arasında dağlar kadar güç farkı var. Yaşlı Ray ve Kizaru arasında böyle bir güç farkı olmadığı için "birini tutmakla yenmek farklı şeyler" tezin (ki bu doğru) Ray ve Kizaru için geçerli olamaz. Kaido istese Yamato'nun defterini dürebilir, Mihawk istese Vista'yı 1 dakikada komalık ederdi. Kizaru gibi işi korsanları yakalamak olan biri Rayleigh'i yakalayamadan geri döndüyse yaşlı Ray'in bile Kizaru'yla arasında az bir güç farkı vardır demektir. Hatta bana göre aradaki fark güç farkı falan da değil kondüsyon farkıdır. Kondüsyonlü ve saldırılarına kral haki ekleyen bir Rayleigh Kizaru'yu harcar. Gençliği de yonkou seviyesi eder. Şu adamın gençliğine yonkou demeyen Shanks'a da yonkou demesin; kendini kandırmasın.
 
Kizaru gibi işi korsanları yakalamak olan biri Rayleigh'i yakalayamadan geri döndüyse yaşlı Ray'in bile Kizaru'yla arasında az bir güç farkı vardır demektir. Hatta bana göre aradaki fark güç farkı falan da değil kondüsyon farkıdır. Kondüsyonlü ve saldırılarına kral haki ekleyen bir Rayleigh Kizaru'yu harcar. Gençliği de yonkou seviyesi eder. Şu adamın gençliğine yonkou demeyen Shanks'a da yonkou demesin; kendini kandırmasın.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık