Ray nerede oyle dedi ?Roger da meyve var mı yok mu belli bile değil. Şahsi fikirden öteye gitmez. Ray gençken dediği gibi Kuma+Kizaru'yu paket edebilir mi?
Shabondy de Kizaru'yu tutarken dedi bir şeyler. Ahanda buldum. 513. bölüm.Ray nerede oyle dedi ?
Bu herifin gençliğinde amiral üstü olduğunun net kanıtıdır bu sözler. Şakaya yapacak adam değil Rayleigh, güç seviyelerini ölçebiliyor hakisiyle. Demek Kizaru'yu da tarttı ve genç olsam alırdım bunu kanısına vardı.Shabondy de Kizaru'yu tutarken dedi bir şeyler. Ahanda buldum. 513. bölüm.
Ray yonkou oluyor da Akainu niye olamıyor? Yapma kişisel güçleri sende mi kalıplara sokuyorsun. KK > Yonkou > amiral > shichi böyle bir şey yok. Hem en iyi kılıç ustasını nereye koyacağız.Bu herifin gençliğinde amiral üstü olduğunun net kanıtıdır bu sözler. Şakaya yapacak adam değil Rayleigh, güç seviyelerini ölçebiliyor hakisiyle. Demek Kizaru'yu da tarttı ve genç olsam alırdım bunu kanısına vardı.
Ya da farklı açıdan bakarsak, Kizaru'yu birkaç dakikalığına etkisiz hale getirir, oraya da bir el atar gelirim demek istemiş de olabilir.
Ek: Gençliğinde Rayleigh'i yonkou ayarı görüyorum.
+1 Bu adamlar bir vs yapsa güçten düşerler. Hepsi logia meyve mi yedi ki kol bacak gidince aynı kalsınlar. En kolay amiraller birisini eksik bırakır.Bu alemde iki büyük gücün savaşı 2 tarafada ciddi zarar verir.Bu yüzdendir ki amiral ile yonkoular karşı karşıya getirilmiyorlar.
Kralı olsan amiraller seni uğraştırır.Çünkü bu dile getirildi Yonkou ve Denizci amiralleri büyük güçler.
Belirli bir güç seviyesini geçtikten sonrası artık herkese giderin oluyor.Luffy misal bir arc bosu olarak amiral indirse Yonkouya gider yapabilir.
Yani amirallerin sağı solu belli değil.Yenilseler bile Yonkou bile olsa rakipten çok şey götürebilirler.Çünkü hata affetmeyen yetenekleri var.Bir boşlukta yüzünün yarısı gidiyor.
Bu bir kalıp değil , amiralde yonkouda tehlikenin en üst noktası adamlar.
Kaido , Roger bir amiralden güçlü olsa bile dövüşleri kendilerine zarar verir.
Akainu olamıyor mu dedik? İstese o da olur. :sRay yonkou oluyor da Akainu niye olamıyor? Yapma kişisel güçleri sende mi kalıplara sokuyorsun. KK > Yonkou > amiral > shichi böyle bir şey yok. Hem en iyi kılıç ustasını nereye koyacağız.