amirallerin zirve hali, şimdiki halleri işte. ucuk kacık tiplerin, yani serinin asıl agır toplarının hepsinin houshoku hakisi var. roger, rayleigh, wb, garp, dragon, shanks, yüzde bir milyar kaido ve linlin. sadece teach var ondada ekstra 2 meyve var. amiraller üst düzey meyvelere sahip, iyi egitim almıs özel gücler. ama yasa cıkartıp yeni dünyadan toplayabiliyorsun. roger ise ölümcül hastalıga yakalanmıs haliyle sansla, veya meleklerin gökten inip ordusuna katılmasıyla kazanmıs beni ilgilendirmez... tüm yeni dünyayı fethediyor. impel downdakilerin yarısı roger yüzünden hayata küsmüş. yenebilen kimse yok. shikiyi ezip gecmiş, adam ben onun gücünü gördüm siz onu yenemezsiniz deyip marineford basıyor. aynı anda garp + sengokuya dalıyor
o ölümcül hasta adama, bir garp dayanabilmiş denizcilerden, dünya hükümeti eziklik içinde garpı kahraman ilan etmiş
wb gibi kibirli ve gururlu adam ölürken, rogerı hatırlayarak ölüyor. kac yıl sonra shanksı görüyor adamın actıgı yara içine dert oluyor. yani amiralleri kimse kücümseyemez. diyorum 2 amirali bence kimse alamaz. ama rogerı yani kkyi kücümsemek cok daha büyük hata.
adamlar ezik bir veleti var kibirli şirin, sırf yanlıslıkla babasına benzer diye ellerinde kim varsa toplamıslar. wbyle savası göze alıyorlar. neden.. ? aceten veya wbden degil... rogerın adından ve olası potansiyelden korkuyorlar. luffyde o korkuyu onlara geri hatırlatcak işte