hahahahhahaahahahahahahahahahahaahahhaahhahah
hahahahhahaahahahahahahahahahahaahahhaahhahah
Onepiecenin en büyük düz mantığını yaptın ayakta alkışlıyorumGarp burada üç amiralin koldugunda tek basına oturduysa ben bundna bu üç amirali=Garp derim, Roger da Garpa denkse benim için vs nin sonucu bellidir.
http://www.mangapanda.com/one-piece/567/19
adam gayet güzel bir çıkarım yapmış tabi denizcilerin gizli amirali olarakta gösterilmiş olabilir ama güzel yani bende alkışlıyorumOnepiecenin en büyük düz mantığını yaptın ayakta alkışlıyorum
Düz mantık değil, mangada olana dayanarak söyledim.Roger 'ın herhangi bir vs sini gördük mü? Yok.Garp hakkındaki malumatımız ne kadar? Gidipte sadece meyveye dayalı bir karşılaştırma yapmış olsam eyvalllah(meyve-anti meyve) fakat ortada haki denen ve D. denen bir gerçek var ve bunlar çogu handikapı ortadan kaldırıyor.Senin meyven meyvelerin feriştahı olsa dahi hakisi sende ciddi ciddi üstün olan birisi agzına yüzüne kürekle vurur.Burda Enel vs Crocco yok.Onepiecenin en büyük düz mantığını yaptın ayakta alkışlıyorum
Şimdi 3 amiralin koltuğuna oturdu diye buraya bağlamak yanlış olur onu diyorum sen olayları nereye bağladın.Meyvelerden girdin hakiden çıktınDüz mantık değil, mangada olana dayanarak söyledim.Roger 'ın herhangi bir vs sini gördük mü? Yok.Garp hakkındaki malumatımız ne kadar? Gidipte sadece meyveye dayalı bir karşılaştırma yapmış olsam eyvalllah(meyve-anti meyve) fakat ortada haki denen ve D. denen bir gerçek var ve bunlar çogu handikapı ortadan kaldırıyor.Senin meyven meyvelerin feriştahı olsa dahi hakisi sende ciddi ciddi üstün olan birisi agzına yüzüne kürekle vurur.Burda Enel vs Crocco yok.
Roger=WB dendi maalesef.Senin müthiş analizin burada çürüyor.Garp burada üç amiralin koldugunda tek basına oturduysa ben bundna bu üç amirali=Garp derim, Roger da Garpa denkse benim için vs nin sonucu bellidir.
http://www.mangapanda.com/one-piece/567/19
Güzel yazmışsın danormal sartta hiç bir insan evladı 2 amirali aynı anda alamaz. ama wbnin o kadar handikapa ragmen yaptıgı performansa bakarsak, gencken wbnin vede zirvesindeyken gücünün rogerın, 2 amirali alma olmasa bile, en azından yanında götürme ihtimali var. rayleigh, eger gencliginde rahatca dile getirdigi gibi amiral alıp, hemen yardıma gidebiliyorsa, bence bu ikili 4 amirali yanlarında götürebilirler. sonucta takım calısmasınıda hesaba katmak gerek. luffy en iyi zoroyla kombine olmazmı mesela ? bu ikilinin birbirlerini nasıl tamamladıgınıda düşünürsek, oyumu rogera olan inancımdan kara kral ve korsanlar kralına verdim.
bu vsde oyumu etkileyen 2 sey var. oda ;
1- roger ve rayleighin bindigi gemi olan oro jacksonun pruvasındaki 2 denizkızı figürü. ki rogerın ve rayleighin asırı derecede hızlı adamlar oldugunu düşünmeme vesile olur hep bu.
2- akainu ortadan kılıclanmıs, yaslı wbye adam diz çökene kadar bir kere bile vuramadı. nede temas edebildi. yani wb gibi darbeyi direk alan bodoslama tipe böyle performans varsa, bence roger ve rayleigh amiraller için cok cok sakat olabilirler.
orjinalde eski 3 leye karsı olsalar daha adil bir dövüs olurdu. isshoyuda katınca amirallerinde sansı yüzde 50ye cıkıyor. yinede dedigim gibi illa sec denirse kklige veriyorum. eger luffy ve zoro en azından luffy kk oldugunda 2 amiralle aynı anda vs atıp ayakta duramıyacaksa, yerim öyle kkligi... böyle bir shounen durumu düşünülemez bence