Kaç kere izledim ya çıldırması çok iyiydi
Bölüm bomba. Süresi de kıvamında. Akmış gitmişÖyle mi izlememiştim daha 3. bölümü
Yine bir kadın için yapıyor o pislikleri... Çok büyük adam.Bütün kadınlarla aynı fikirde olmadığı zamanlar, olduğu zamanlardan daha leşmiş.
Yönetmen değişti. Beceremiyor yeni arkadaş.Bölümlerin daha uzun olması da etkiliyor bence diğer sezonlardan geri kalmasını.
Bir bölümde adamlar espri anına kadar o sahneyi 20 dakika boyunca inşa etti, besledi ve tam zamanında doksana çaktılar. Hayvan gibi güldürdü ekran başında. Ama işte o 20 dakikalık süreyi de yaşaman lazım. Biraz böyle bir dizi Gibi. Kesitlerle izlenecek iş değil.3 farklı arkadaşım inanılmaz komik diye bu diziden sahneler attılar mimik oynamadı yüzümde.Ben mi anlamıyorum acaba diye ''Ee bütün espri bu kadar mı?'' falan dedim hani önünde arkasında bir sahne var mı ya da bir arka planı var mı diye.Yok hepsi bu sahnenin dediler.Burda da %89 beğenilmiş.Sonuç olarak kendimin anlamadığına karar verdim esprileri
3 farklı arkadaşım inanılmaz komik diye bu diziden sahneler attılar mimik oynamadı yüzümde.Ben mi anlamıyorum acaba diye ''Ee bütün espri bu kadar mı?'' falan dedim hani önünde arkasında bir sahne var mı ya da bir arka planı var mı diye.Yok hepsi bu sahnenin dediler.Burda da %89 beğenilmiş.Sonuç olarak kendimin anlamadığına karar verdim esprileri