Kid'in gücünü iyi yansıtamadı ama genel olarak ben de böyle düşünüyorum.Meyve olarak Law > Kid
Fiziki güç olarak Kid > Law
İrade ve kararlılık olarak Kid > Law
Bence Kid > Law
Ama çok az bir farkla.
Kid'in gücünü iyi yansıtamadı ama genel olarak ben de böyle düşünüyorum.Meyve olarak Law > Kid
Bence Kid > Law
Ama çok az bir farkla.
Kid ve Law, Zoro ve Sanji'yi üzer.Ya da Zoro + Sanji vs Kid + Law eşit gibiler.
Law niye daha iradesiz oldu ki?Meyve olarak Law > Kid
Bence Kid > Law
Ama çok az bir farkla.
Mantıklı olduğu için diyor sanırım.Law niye daha iradesiz oldu ki?
Atarlı olmak ve iradeli olmak farklı şeyler. Law şimdiye kadar gösterdiği dirayetle bazı konularda kendini kanıtlamıştır. Bu arada güçten bağımsız söylemek lazım bunları. Mesela Tamanın iradesi, dirayeti bunlardan az mıdır? Bence hiç değil.Mantıklı olduğu için diyor sanırım.
Kid, ''tek başıma yonko yeneceğim'' (İstemem, yan cebime koy diyerek; 2v1'i kabul etti.) diye dolaşıyor ya; bu iradeden sayılıyor.
Bitik haldeyken bile, ayakta dururken çizilmesi de; iradesine örnek gösterilebilir.(Çoğu karakter, savaş sonu kendini yere bıraktı.)Law şimdiye kadar gösterdiği dirayetle bazı konularda kendini kanıtlamıştır.
Kid gayet şekil bir arkadaş.Law kadar bebek yüz değil oradan fangirl popülasyonunu kaybediyor.Yoksa alemlerde namı daha önde bir bakışıyla yer yerinden oynuyor.Koca ana bile Kid diyip durdu.Çünkü adam yüzyüze karşıladı bodoslama girdi koca ana da saygı duyup onu kaale aldı.Fırsatçı Law için de tehlikeli dedi işte.Law bodoslama girmeyecek kadar akıllı o kadar dayanıklı değil çünkü yere kafa gömmelere falan.Kid yakışıklı ve şekil olsa zaten senin benim desteğime ihtiyacı olmaz birinci olur diyorum yav. Kid'i şekilci tayfa sevmiyor. Law yakışıklı ve popi diye birinci oluyor, Big Mom'u indiren Kid sonuncu. Şekilcilik had safhada.