Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence foruma bir Law vs Zoro vs Kid vs Sanji yakışır, cidden bu dörtlünün güç derecesine karar veremiyorum. Ya da Zoro + Sanji vs Kid + Law eşit gibiler.
 
1039. bölümde görülen şekilleri ile luffy, law ve kid arasında çok fark yok. luffy ile kaido arasındaki mücadele de luffy yeni bir şeyler gösterirse luffy'i tekrar değerlendiririz.
 
Sizce, meyveler evrim geçiriyor mudur?
Mesela, Law öldükten sonra; şu sessizlik özelliği, meyvede kalıyor mudur?
Yoksa, tekrardan öğrenilmesi mi gerekiyordur?
Meyve bünyesinde kalıyorsa, güçlü kullanıcıların meyveleri; sahibi ölür ölmez , herkes tarafından aranmaya başlar.(One Piece gibi.)
 
Mantıklı olduğu için diyor sanırım.
Kid, ''tek başıma yonko yeneceğim'' (İstemem, yan cebime koy diyerek; 2v1'i kabul etti.) diye dolaşıyor ya; bu iradeden sayılıyor.
Atarlı olmak ve iradeli olmak farklı şeyler. Law şimdiye kadar gösterdiği dirayetle bazı konularda kendini kanıtlamıştır. Bu arada güçten bağımsız söylemek lazım bunları. Mesela Tamanın iradesi, dirayeti bunlardan az mıdır? Bence hiç değil.
 
Law şimdiye kadar gösterdiği dirayetle bazı konularda kendini kanıtlamıştır.
Bitik haldeyken bile, ayakta dururken çizilmesi de; iradesine örnek gösterilebilir.(Çoğu karakter, savaş sonu kendini yere bıraktı.)
Buna ek olarak, sürekli bir hedefi var. (Schibukailik , Corazan'ın intikamı , Yonkou devirmek) Bu da, iradesine örnek gösterilebilir.
Yanılmıyorsam ; Luffy ve Kid'in aksine , ittifak yapmadan önce de Kaido'yu devirmeyi düşünüyordu.
Sanırım, Law fanı olmuşum:D
 
Kid yakışıklı ve şekil olsa zaten senin benim desteğime ihtiyacı olmaz birinci olur diyorum yav. Kid'i şekilci tayfa sevmiyor. Law yakışıklı ve popi diye birinci oluyor, Big Mom'u indiren Kid sonuncu. Şekilcilik had safhada.
Kid gayet şekil bir arkadaş.Law kadar bebek yüz değil oradan fangirl popülasyonunu kaybediyor.Yoksa alemlerde namı daha önde bir bakışıyla yer yerinden oynuyor.Koca ana bile Kid diyip durdu.Çünkü adam yüzyüze karşıladı bodoslama girdi koca ana da saygı duyup onu kaale aldı.Fırsatçı Law için de tehlikeli dedi işte.Law bodoslama girmeyecek kadar akıllı o kadar dayanıklı değil çünkü yere kafa gömmelere falan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık