Zoro'ya desen bunu seni biçer biliyorsun değil miLuffy Zoro'dan iyi demek serap görmek demek.
Ammmannn sana kalmasın o iş ammaannn :/
Zoro'ya desen bunu seni biçer biliyorsun değil miLuffy Zoro'dan iyi demek serap görmek demek.
Ammmannn sana kalmasın o iş ammaannn :/
Kardeşim bırakın şu karakter üzerinden prim yapmayı yav. Biz okuyucuyuz okuyucu. Bizim gördüğümüzü Zoro görüyor mu ? Hayır. Neden, çünkü seviyor Luffy'yi. Sevdiği için gözüne gelmiyor. Yoksa parça pinçik yapar Luffy'yiZoro'ya desen bunu seni biçer biliyorsun değil mi
Luffy ve Sanjiyi eskiden sevdiğini yazdığına denk geldim bir kaç kez.. peki bunları zamanla sevmemene neden olan ney veya nelerdi ?Kardeşim bırakın şu karakter üzerinden prim yapmayı yav. Biz okuyucuyuz okuyucu. Bizim gördüğümüzü Zoro görüyor mu ? Hayır. Neden, çünkü seviyor Luffy'yi. Sevdiği için gözüne gelmiyor. Yoksa parça pinçik yapar Luffy'yi
Sen benden mesnevî istedin şu an. Neyse özet geçeyim.Luffy ve Sanjiyi eskiden sevdiğini yazdığına denk geldim bir kaç kez.. peki bunları zamanla sevmemene neden olan ney veya nelerdi ?
Forumdaki atışmalar yani..Sen benden mesnevî istedin şu an. Neyse özet geçeyim.
Luffy'yi severdim Zoro'yla karşılaştırılana kadar,
Sanji'yi severdim Zoro'yla karşılaştırılana kadar.
Herkes yerini bilicek kardeşim. Zoro kiiiiiiiiiiiiiim Sanji kim ? Zoro kiiiiiiiim Luffy kim ?
Lütfen..
Karşılaştırılsın diye çizilmiş karakterler zaten. Bu konuda kimi suçluyorsun Oda'yı mı yoksa fanları mı ?Sen benden mesnevî istedin şu an. Neyse özet geçeyim.
Luffy'yi severdim Zoro'yla karşılaştırılana kadar,
Sanji'yi severdim Zoro'yla karşılaştırılana kadar.
Herkes yerini bilicek kardeşim. Zoro kiiiiiiiiiiiiiim Sanji kim ? Zoro kiiiiiiiim Luffy kim ?
Lütfen..
Bence Oda hiç karşılaştırılsın diye çizmemiş. Gayet net olarak her üyenin konumu belli. Seri başından beri Luffy > Zoro > SanjiKarşılaştırılsın diye çizilmiş karakterler zaten. Bu konuda kimi suçluyorsun Oda'yı mı yoksa fanları mı ?
Luffy ve Sanjiyi eskiden sevdiğini yazdığına denk geldim bir kaç kez.. peki bunları zamanla sevmemene neden olan ney veya nelerdi ?
Luffy’ce yada Sanji’ce bu dillerle Dns’nin ajandasında yazılanları okuyamazsınız arkadaşlar dil öğrenip gelin.Karşılaştırılsın diye çizilmiş karakterler zaten. Bu konuda kimi suçluyorsun Oda'yı mı yoksa fanları mı ?
Biraz uzun hikaye kanka. Belki bir gün sake içerken anlatırım.Forumdaki atışmalar yani..
Oda'yı niye suçlıyım canım. Adam ekmeğinin peşindeKarşılaştırılsın diye çizilmiş karakterler zaten. Bu konuda kimi suçluyorsun Oda'yı mı yoksa fanları mı ?