Oden neden yok peki ?Engine kızmayın @pilavüstükuru @01746. BM belki 1-2 sıra kayabilirdi ama daha fazlası olmazdı. O konuda çok da fena konumlandırmamış BM'yi.
Oden neden yok peki ?Engine kızmayın @pilavüstükuru @01746. BM belki 1-2 sıra kayabilirdi ama daha fazlası olmazdı. O konuda çok da fena konumlandırmamış BM'yi.
Linlin meyvesinin tüm potansiyelini kullandığında tek başına armadayı tutacak.Engine kızmayın @pilavüstükuru @01746. BM belki 1-2 sıra kayabilirdi ama daha fazlası olmazdı. O konuda çok da fena konumlandırmamış BM'yi.
Evet, Oden'i listeye eklememesi bence de bir eksi. Misal Ryuma'yı da ekleyebilirdi ki hani Ryuma dediğimiz adam Öden gibi acaba yonkou gücünde mıdır değil midir diye sorgulayıp tartışılacak bir isim de değil direkt yonkou+ yani kk level bir karakter. Burdan kendisine sesleniyorum @Engin Deniz Duru avatarın da Oden'miş be kardeşim nasıl atladın sen Oden'i yavOden neden yok peki ?
Bunu biraz daha açalım mı ? Hangi armada ? Bunun içinde kimler var, neler var ?Linlin meyvesinin tüm potansiyelini kullandığında tek başına armadayı tutacak.
O laf gelişi armada.Evet, Oden'i listeye eklememesi bence de bir eksi. Misal Ryuma'yı da ekleyebilirdi ki hani Ryuma dediğimiz adam Öden gibi acaba yonkou gücünde mıdır değil midir diye sorgulayıp tartışılacak bir isim de değil direkt yonkou+ yani kk level bir karakter. Burdan kendisine sesleniyorum @Engin Deniz Duru avatarın da Oden'miş be kardeşim nasıl atladın sen Oden'i yav
Eğer düşüncende ve programında varsa büyük isimleri pas geçmeyip unutmadığın bir Wano sonu Top 20 bekliyoruz senden
Bunu biraz daha açalım mı ? Hangi armada ? Bunun içinde kimler var, neler var ?
DenerizEvet, Oden'i listeye eklememesi bence de bir eksi. Misal Ryuma'yı da ekleyebilirdi ki hani Ryuma dediğimiz adam Öden gibi acaba yonkou gücünde mıdır değil midir diye sorgulayıp tartışılacak bir isim de değil direkt yonkou+ yani kk level bir karakter. Burdan kendisine sesleniyorum @Engin Deniz Duru avatarın da Oden'miş be kardeşim nasıl atladın sen Oden'i yav
Eğer düşüncende ve programında varsa büyük isimleri pas geçmeyip unutmadığın bir Wano sonu Top 20 bekliyoruz senden
Bunu biraz daha açalım mı ? Hangi armada ? Bunun içinde kimler var, neler var ?
Ben eneli unuttum ya. Eskiden eneli ve gücünü antik bir silaha çok yakıştırıyordum. Uranüs olsa olsa enel olabilir diyordum ta ki Poseidon’u görene kadar. Poseidonu gördükten sonra dedim ki deniz altı canavarlarını ve deniz krallarını biri kontrol ediyor evet yer üstündekileri de birileri kontrol edebilir ve bu da Uranüs olabilir dedim o kişi de galiba momo olacak.enel son savaşta büyük rol oynayabilir. ya robot ordusuyla döner yada bizimkiler enelin olduğu yere gider. bizim tayfayı astronot giysileri içinde çizmek tam oda'ya göre. tabi koca bir arc olmaz, belki film olabilir.