Mini Beyazsakal-Roger karşılaşması.bugün one piece animesinin 67. bölümünde 3. dakika civarında luffy ile zoro kapışırken kral haki kapışmasına benzer bir animasyon gördüm. video eklemedim ama ss ekledim. videoda daha anlaşılır duruyor. bir bakın bakalım ne düşüneceksiniz.
Çüşşş ufak atta civcivler yesin.. mini Newgate, Oden karşılaşması olur o olasa olsa...Mini Beyazsakal-Roger karşılaşması.
O zaman denklerdi. Şimdi Zoro önde biliyorsun. Ama Luffy hala potansiyelli ve yetenekli biri. Merdivenleri hızlı çıkarsa Zoro'ya yetişebilirÇüşşş ufak atta civcivler yesin.. mini Newgate, Oden karşılaşması olur o olasa olsa...
Tier list işini sen bize bırak DnS'em sen yapma. Senin yüzünden 40 sayfa Pika ile geometri dersi gördüm.dGenel olarak amirallerin güç profili normal yonkou tayfalarının sağ kollarından daha yüksek, bunu kabul etmek lazım. Fakat bazı sağ kolların bazı özellikleri amirallerden de iyidir. Ama amiraller aynı yonkoular gibi sadece bir konuda değil birden fazla konuda çok üst düzey adamlar oldukları için profilleri sağ kollardan daha yukarıdadır.
Wano bitse de bir tier list yapsak yav. Düşününce ağzım sulanıyor. Bit ulan Wano bittttt. Allah belanı versin bit!
Görürsem söylerimZoro Luffy'den güçlü demek, Hazard Ronaldo'dan iyi topçu demekle eş değer bir şey.
Luffy Zoro'dan iyi demek serap görmek demek.Zoro Luffy'den güçlü demek, Hazard Ronaldo'dan iyi topçu demekle eş değer bir şey.
Ammmannn sana kalmasın o iş ammaannn :/Tier list işini sen bize bırak DnS'em sen yapma. Senin yüzünden 40 sayfa Pika ile geometri dersi gördüm.d
Bu işi abartıyorsunuz ha.Görürsem söylerim