Evet kabullendim. Bunları Katakuri'nin yenilişiyle beraber her aklıma getirdiğimde beni gülme krizine sokan bir kabul ediş oldu hem de buSen de Katakuri'nin özelliklerini içten içe kabullenmişsin .
Evet kabullendim. Bunları Katakuri'nin yenilişiyle beraber her aklıma getirdiğimde beni gülme krizine sokan bir kabul ediş oldu hem de buSen de Katakuri'nin özelliklerini içten içe kabullenmişsin .
Yahu King Kuzan'a yenilmez diyen sendin.Daha neyden bahsediyoruz abiKing amiralden güçlü diye mi açtım sandın anketi. Bir Hype vardı o ara 10 tane King konusu bende tepkiyi görmek istedim tepki çok absürt olabilirdi belki.
Kuzan konusu ayrı ya Ace kapışmasına göre düşünüyoruz orada.Gerçi ateş mi atıyor magma mı belli değil şu an :S Ben anketi Fuji ile açmıştım.Yahu King Kuzan'a yenilmez diyen sendin.Daha neyden bahsediyoruz abi
KFde King-Kuzan'ı tartıştık.Wgde ise gittin King vs Fuji açtınKuzan konusu ayrı ya Ace kapışmasına göre düşünüyoruz orada.Gerçi ateş mi atıyor magma mı belli değil şu an :S Ben anketi Fuji ile açmıştım.
Magma atıyorsa Kuzan alır yoksa kapışma Ace gibi sonuçsuz kalabilir.KFde King-Kuzan'ı tartıştık.Wgde ise gittin King vs Fuji açtın
magma da ateş de atabiliyorMagma atıyorsa Kuzan alır yoksa kapışma Ace gibi sonuçsuz kalabilir.
Fuji meselesine gelene kadar orada ne troll anketler vardı ya. Zaten Fuji üçlü amiralden sayılır mı o bile şüpheli kafes ittikten sonra.:/
O pis ağzınla Ace derken içine bir sıkıntı düşmüyor mu ? Ağzın gevşemiyor mu, tuşlara bastığın parmaklar titremiyor mu ? Bir besmele çek önce lütfücü@RedTeroR
O değil de bak ne soracağım sana. Ace'in ateşi vs King'in mumu ne olurdu sence? Ha bir de Zoro cehennem kralı olacağını söyledi. Zoro yanına Ace'in ateşini mi almalı yoksa mumu mu?
Kuş kafesi gibi bir teknik kimde var???Doffy de böyle çok donanımlıydı yenildiği saldırıyı da atarsam şehir ayağa kalktı falan... yani her koşulu karşılıyor.Sayende amiral seviyesi olduğuna tekrar emin oldum çok mutluyum sağol.