İçten patlamalı + kral hakili saldırılarda Luffy komaya sokar King'i. Ciddiyim. Daha tekrar çatıya dönmedik. H. hakili saldırılarda Luffy Zoro'dan fazlasını gösterecek.İstersen geçmişe dönük tara hiç bir zaman Luffy ve Zoro'yu kıyaslamadım. Bu fan yorumu falan değil.
Ortada bir gerçeklik söz konusu. Kral hakiyi etkili bir şekilde kullanamayan Zoro Kaido ve Linlin'in atağını blokladıktan sonra tüm kemikleri kırık olmasına rağmen ashura açıp Kaido'yu yarabildi. Şu anki haliyle, kral hakiyi saldırı ve savunma yapacak şekilde etkili bir şekilde kullanan Zoro'nun Kaido'yu Luffy'den daha rahat alacağını söylüyorum. Çünkü kral haki ile birlikte muazzam bir şey oldu Zoro, bunu görmemiz gerekiyor. O andan itibaren ne yaptıysa Zoro karşısında varlık gösteremedi King, bildiğin hunharca katledildi.
Op evreninde daha düne kadar bir sağ kolu iki dakikada yok edecek bir karakter söyle desek bir kaç karakter ya sayardınız ya sayamazdınız. Zoro onlardan biri. Yani direnmemekte fayda görüyorum.
Ayrıca Zoro'nun bu kadar kral haki salabilmesi Enma sayesinde diye düşünüyorum. Normal miktarlar değil bunlar. Kendisi de salabiliyor artık ama bu kadar fazlasını tek atakta salamaz.