Olabilir, bana gelmedi.Bana ejderin konumları dahil öyle geldi.
Olabilir, bana gelmedi.Bana ejderin konumları dahil öyle geldi.
Yalnız aşağıya da not düşülmüş… “Ederhalar bile tek bir vuruşta kesilebilir” diye. Zoro’nun son bir vuruşu daha olacak demek bu… son bir şarkı…Bana ejderin konumları dahil öyle geldi.
Zoro'nun Kaido'yu öldüremeyeceğini düşünen de ne bileyim.Yalnız aşağıya da not düşülmüş… “Ederhalar bile tek bir vuruşta kesilebilir” diye. Zoro’nun son bir vuruşu daha olacak demek bu… son bir şarkı…
Gün gibi ortada öldüreceği… Kafadan King ejderha değil zaten…Zoro'nun Kaido'yu öldüremeyeceğini düşünen de ne bileyim.
Kaido Mama'ya dua etsin, tek başına Zoro'yu devre dışı bırakamazdı.Gün gibi ortada öldüreceği… Kafadan King ejderha değil zaten…
Zoro’nun çatı performansı muazzamdı. Dediğin gibi o atak olmasaydı… Zoro inmezdi oradan. Sonra bir de bu p.up’ı alsaydı Kaido bayılırdı artık…Kaido Mama'ya dua etsin, tek başına Zoro'yu devre dışı bırakamazdı.
Oda bunu hep yapıyor, bir yolunu bulup bossun karşısından Zoro'yu alıyor, rol çalmasın diye. Mesela Hody, Zoro'nun ikinci seferde mezara gömeceği adamla Luffy ölüm kalım savaşı verdi.Zoro’nun çatı performansı muazzamdı. Dediğin gibi o atak olmasaydı… Zoro inmezdi oradan. Sonra bir de bu p.up’ı alsaydı Kaido bayılırdı artık…
Hordy olayında da Zoro’ya yine dezavantaj vermişti. Su altında nefesini tutması gerekiyordu. Eğer nefes baloncuğu olsa Hordy mefta olurdu. Dediğin gibi hep yapıyor bunu. Tam çakal ya…Oda bunu hep yapıyor, bir yolunu bulup bossun karşısından Zoro'yu alıyor, rol çalmasın diye. Mesela Hody, Zoro'nun ikinci seferde mezara gömeceği adamla Luffy ölüm kalım savaşı verdi.
Hody haddinden fazla uzatılmış bir dövüş. Bizim tarafta Jimbei'sinden tut Sanji, Zorosuna hepsi keserdi. Zaten Jinbei de saçma sapan saf dışı kalmıştı.Oda bunu hep yapıyor, bir yolunu bulup bossun karşısından Zoro'yu alıyor, rol çalmasın diye. Mesela Hody, Zoro'nun ikinci seferde mezara gömeceği adamla Luffy ölüm kalım savaşı verdi.
Konu birilerinin kesmesi ya da dövmesi değil, Zoro'nun bir kaç dakika içerisinde ortadan kaldıracağı adamla Luffy'nin ölüm kalım savaşı vermesi. Sonra da gelip Luffy > Zoro diyorlar. Mesela, Zoro buradan çatıya çıksa Kaido'yu kesemez diyecek tek bir kişi bulamazsı. E artık kral hakiyi de efektif bir şekilde kullanabiliyor, hem saldırı hem de savunma yapacak şekilde. Bana göre Luffy'e göre daha rahat bir galibiyet alacağı aşikar.Hody haddinden fazla uzatılmış bir dövüş. Bizim tarafta Jimbei'sinden tut Sanji, Zorosuna hepsi keserdi. Zaten Jinbei de saçma sapan saf dışı kalmıştı.