@Miyata Ichiro Aldığı hasarları gördük ama 2 tane net darbe vurdu Marco. Orada 2 vs 1 değildi Marco bir ona bir öbürüne arka arkaya saldırdığı kısımlar.
Snakeman vuruşlarını adamdan saymayan sen,şunları çok güçlü vuruşlar sayıyorsan daha denecek bir şey yok.@Miyata Ichiro Aldığı hasarları gördük ama 2 tane net darbe vurdu Marco. Orada 2 vs 1 değildi Marco bir ona bir öbürüne arka arkaya saldırdığı kısımlar.
Kaybeden değil,kazanan soracak Ayarlarım sana bir ara.@Miyata Ichiro avatarın King mi olsun Zoro mu olsun kardeşim ? Hangisini istersin ?
Görünen o ki kardeşim Kata'nın saldırı gücü King'e vız gelir tırıs gider. Dayanıklılığı da King'den düşük olduğu için nalları diker vesselam. Ama şey dimi ? Kata geleceği görüyor fisfisfisfis.Kaybeden değil,kazanan soracak Ayarlarım sana bir ara.
King'in hızı,hakileri,meyvesinin işlevi de Kata'ya vız gelir tırıs gider.Potansiyeli de hakeza.Dayanıklılık mı xd 10 dakika içerisinde aldığı toplamda 5 tane net darbeyle giden adam mı daha dayanıklıGörünen o ki kardeşim Kata'nın saldırı gücü King'e vız gelir tırıs gider. Dayanıklılığı da King'den düşük olduğu için nalları diker vesselam. Ama şey dimi ? Kata geleceği görüyor fisfisfisfis.
Bu arada söyleyen olmadı nedense ama Zoro'nun King'in ejderinin içinden geçme sahnesi Oden'in sahnesiyle aynı değil mi sağlam gönderme var gibi ? Oda Oden'e itibar çalışması daha başka türlü nasıl yapabilir.Oden ve Zoro'yu denk tutmaya kalkmasın kimse. Zoro'nun şu haliyle elinde tutmakta zorlandığı kılıcı Oden 8 yaşındayken yakuzalara karşı savaşırken kullanıyordu. Zoro o yaşında Kuina'ya binlerce kez yenilmekle meşguldü.
Ben benzetemedim.Bu arada söyleyen olmadı nedense ama Zoro'nun King'in ejderinin içinden geçme sahnesi Oden'in sahnesiyle aynı değil mi sağlam gönderme var gibi ? Oda Oden'e itibar çalışması daha başka türlü nasıl yapabilir.
Oda'nın gram ön plana çıkarmadığı sadece kağıt üzerinde adı geçen Gaban bile Odenden güçlü oluyor bizim forumda.. Oden, Rayleigh'i bile yenebilir.Oden ve Zoro'yu denk tutmaya kalkmasın kimse. Zoro'nun şu haliyle elinde tutmakta zorlandığı kılıcı Oden 8 yaşındayken yakuzalara karşı savaşırken kullanıyordu. Zoro o yaşında Kuina'ya binlerce kez yenilmekle meşguldü.
Bana ejderin konumları dahil öyle geldi.Ben benzetemedim.