Ne. D.Mihawk, DNS, Enma, Ryuma vs. neyse ama Red'de mi. Üzüm üzüme baka baka karardı mıZoro>Luffy diyen birine karşı işe yaramaz xd.
Sahneden sonra değişmemişse bir terslik var zaten.Seni mı kıracaz değiştirirz bir 360 derece
Ne. D.Mihawk, DNS, Enma, Ryuma vs. neyse ama Red'de mi. Üzüm üzüme baka baka karardı mıZoro>Luffy diyen birine karşı işe yaramaz xd.
Sahneden sonra değişmemişse bir terslik var zaten.Seni mı kıracaz değiştirirz bir 360 derece
Zoro > LütfüNe. D.Mihawk, DNS, Enma, Ryuma vs. neyse ama Red'de mi. Üzüm üzüme baka baka karardı mı
şu ana kadarda eşitti diyemeyiz benceMangaka onaylı Luffy ve Zoro dövüşüp yenişemediler ikisi de kim kimden daha güçlü diye merak içindeydi ama dövüş berabere bitti. Yeni dövüş olana kadar da eşitlik bozuldu diye kesin konuşamayız :/
Yine de adamın 1.3 milyar ödülü var. Dof'ua haksızlık edilmiş sol kol altı denilerek. Bu adam her ne kadar gördüğümüz sağ kollar kadar güçlü olmasa da sol koldan da güçsüz değil.Queen sol kolların yüz karası yalnız Alpa.
Cidden o "savaşı" Zoro=Luffy'e argüman olarak mı kullanıyorsun? Sadece mangaka Zoro'yu ezmek istemedi o kadar. Ona kalsada Yamato'da Kaido ile dövüştü Yamato=Kaido mu?Mangaka onaylı Luffy ve Zoro dövüşüp yenişemediler ikisi de kim kimden daha güçlü diye merak içindeydi ama dövüş berabere bitti. Yeni dövüş olana kadar da eşitlik bozuldu diye kesin konuşamayız :/
sol koldan güçsüz değil derken Dof u mu kastediyorsunYine de adamın 1.3 milyar ödülü var. Dof'ua haksızlık edilmiş sol kol altı denilerek. Bu adam her ne kadar gördüğümüz sağ kollar kadar güçlü olmasa da sol koldan da güçsüz değil.
Queen o kadar zayıf değil. Marco ve BM karşısında çizik almadı desek yeridir. Chopper'la da çocuk gibi eğlendi. Tarzını sevmiyorsan bir şey diyemem, ben de sevmiyorum.Queen sol kolların yüz karası yalnız Alpa.
Yumruk atan adamdan çizik almasın zaten bi zahmet. Marco'nun da öyle üst düzey bir saldırı gücü yok. İstediği kadar güçlü olsun böyle biri olduğu için gram önemi yok.Queen o kadar zayıf değil. Marco ve BM karşısında çizik almadı desek yeridir. Chopper'la da çocuk gibi eğlendi. Tarzını sevmiyorsan bir şey diyemem, ben de sevmiyorum.
Kimi yener? Yonkou'ları mı? Hayal görüyorsunuz siz. Kral Haki'nin nasıl büyük bir güç olduğunu bu arc görmüş olmanız lazımdı. Bu yüzden İmparatorlara kral Haki var. Bir iki arc içinde Sanji bile amiral tokatlayacak.Akainu yenebilir bile,bırak 2 saat dayanmayı.