Queen sol kolların yüz karası yalnız Alpa.Queen'e bakınca Dof'u zaten sol koldan üstün resmetmiş adam diyor insan.
"Bakış açını değiştirmezsen göremeyeceğin şeyler vardır, Smoker. " Bu sizin içinde geçerli. jshjshLaw'a kaybettiğinde feci şok geçirmiştim orta zorlukta alır diyordum
Zoro>Luffy diyen birine karşı işe yaramaz xd."Bakış açını değiştirmezsen göremeyeceğin şeyler vardır, Smoker. " Bu sizin içinde geçerli. jshjsh
Teke tek olmayan dövüşte Zoro bile Kaido'dan kan alıyordu. Danaya girer gibi Yonkou'ya karşı o kadar etkili durması gayet doğal. Getir Akainu'yu, Kizaru'yu, Fujitora'yı teke tekte savaşsınlar Kaido'ya ya da Big Mom'a iki saat dayanabilecekler mi?Yonkou vs Amiral işinde de Yonkouların paltosu kazanıyordu Yonkoular gösterilinceye kadar
Akainu yenebilir bile,bırak 2 saat dayanmayı.Teke tek olmayan dövüşte Zoro bile Kaido'dan kan alıyordu. Danaya girer gibi Yonkou'ya karşı o kadar etkili durması gayet doğal. Getir Akainu'yu, Kizaru'yu, Fujitora'yı teke tekte savaşsınlar Kaido'ya ya da Big Mom'a iki saat dayanabilecekler mi?
Yener bile.Teke tek olmayan dövüşte Zoro bile Kaido'dan kan alıyordu. Danaya girer gibi Yonkou'ya karşı o kadar etkili durması gayet doğal. Getir Akainu'yu, Kizaru'yu, Fujitora'yı teke tekte savaşsınlar Kaido'ya ya da Big Mom'a iki saat dayanabilecekler mi?
süre işi sanki biraz bozuk One Piece ta ona bir şey diyemiyorum ama teke tekte Kaido alır dediğin gibiTeke tek olmayan dövüşte Zoro bile Kaido'dan kan alıyordu. Danaya girer gibi Yonkou'ya karşı o kadar etkili durması gayet doğal. Getir Akainu'yu, Kizaru'yu, Fujitora'yı teke tekte savaşsınlar Kaido'ya ya da Big Mom'a iki saat dayanabilecekler mi?
Seni mı kıracaz değiştirirz bir 360 derece"Bakış açını değiştirmezsen göremeyeceğin şeyler vardır, Smoker. " Bu sizin içinde geçerli. jshjsh