Peki harbiden Luffy ve Zoro'nun yakın güçte olduğunu düşünüyor musun Teror .Sinyalı TB'nin sonunda verdi haklısın Zoro > Luffy
Peki harbiden Luffy ve Zoro'nun yakın güçte olduğunu düşünüyor musun Teror .Sinyalı TB'nin sonunda verdi haklısın Zoro > Luffy
Her zaman.Peki harbiden Luffy ve Zoro'nun yakın güçte olduğunu düşünüyor musun Teror .
King ve Kaido yakın seviyede o zaman.Her zaman.
Bu mantıkla bir de beni mi beğenmiyorsun hahahahaKing ve Kaido yakın seviyede o zaman.
Neden konuyu başka yere çekip bana laf sokmaya çalıştın ki?Bu mantıkla bir de beni mi beğenmiyorsun hahahaha
Değil mi Zoro = Kaku
Lütfü = Lucci xD
Sana göre etsinNeden konuyu başka yere çekip bana laf sokmaya çalıştın ki?
İki karakterin de arc'ta rakipleri belli. Az çok seviyeyi belli etmiyor mu sence rakipler?
Gerçeği sen de biliyorsun zaten sorun yokSana göre etsin
Bu arada Zoro yakın güçte falan değilmiş iki yıl dönüşünde baya fark atarak gelmiş
Şu alakasız örneği vermekten yıllardır bıkmadınız lan. Hayret doğrusu.King ve Kaido yakın seviyede o zaman.
Alakasız falan değil Densetsu. Zoro'nun rakibi belli ve ona göre power up aldı. Luffy'nin de rakibi belli. İkisi de rakiplerini yeneceğine göre seviyeler az çok belli olacak demektir.Şu alakasız örneği vermekten yıllardır bıkmadınız lan. Hayret doğrusu.