Galiba birşeyler denk gelmiş kaçırmayın bunu her zaman denk gelmiyor.Manga çıktı niye kimse paylaşmıyor. Worstgende okudum Zoro dediğim gibi kılıçlarından biriyle konuşuyor galiba Enma'yla.
Ben bu yorumu yazarken sayfamda kaç defa 1-10 arası yeni mesajlara baktım paylaşılmamış. 1033 öngörü kısmında saat 12:30 civarı yorumlara kapatıldığını gördüm herhalde bölüm yok dedim. Wortgene bir girdim bölüm gelmişte yorumlar dolmuş taşmış. Sonra tekrar sayfaya girdim baktım KF'de halen 1033 yorumlar ve resimler görünmüyor. O yüzden yazdım.Galiba birşeyler denk gelmiş kaçırmayın bunu her zaman denk gelmiyor.
Engellediğin kişi açmış olmasın konuyu?Ben bu yorumu yazarken sayfamda kaç defa 1-10 arası yeni mesajlara baktım paylaşılmamış. 1033 öngörü kısmında saat 12:30 civarı yorumlara kapatıldığını gördüm herhalde bölüm yok dedim. Wortgene bir girdim bölüm gelmişte yorumlar dolmuş taşmış. Sonra tekrar sayfaya girdim baktım KF'de halen 1033 yorumlar ve resimler görünmüyor. O yüzden yazdım.
Merak etme gayet iyi bir durumdayım.
Vallahi şu anda bile sayfamda 1033 yorum ve resim spoiler gözükmüyor. Biri engel mi attı ne yaptıysa bölüm gözükmüyor.Galiba birşeyler denk gelmiş kaçırmayın bunu her zaman denk gelmiyor.
Ondan dolayı mı? Olabilir de kim açmış acaba?Engellediğin kişi açmış olmasın konuyu?
Dracule MihawkOndan dolayı mı? Olabilir de kim açmış acaba?
Görmemen daha iyi bence,çok hoşuna gidecek seyler yok.Vallahi şu anda bile sayfamda 1033 yorum ve resim spoiler gözükmüyor. Biri engel mi attı ne yaptıysa bölüm gözükmüyor.
Niye öyle dedinGörmemen daha iyi bence,çok hoşuna gidecek seyler yok.