Matkap döne döne zamanla yapıyor. Bu patlama gibi bir anda yapıyor. Duvarda açığı deliğe baksana? Anında açtı onu.Bildiğin matkap işte bunun nesi özel ? Luffy'nin rakibi diye özel olmak zorunda sanırım.
Matkap döne döne zamanla yapıyor. Bu patlama gibi bir anda yapıyor. Duvarda açığı deliğe baksana? Anında açtı onu.Bildiğin matkap işte bunun nesi özel ? Luffy'nin rakibi diye özel olmak zorunda sanırım.
Öyle olsa bile 50 yılda fazla zaman geçmiş aradan o kişi bile yaşlanmıştir...Madara gibi birisi çıkabilir bu Xebec. Obito gibi birini yetiştirmiş olabilir.
Dış dünyada kendini dondururdu böyle bir şey yapmak istese diyorum işte bende. Hem hapishanede "Bir gün şans eseri bir gün uyandırılabilirim" değil de dış dünyada birine "Beni şu kadar yıl sonra uyandırın" derdi...Dondurlunca vücut yaşlanması çok azalıyor diye biliyorum, Xebec normal bir insansa yaşlanabilir dış dünyada. Ama kim bu adamaı çözebilir bir fikrim yok benim de açıkçası
Bir anda değil ya Luffy yana kaçıyorken iğneden kaçamamış sayfadan baktım.En fazla red hawk gibi birşey bu özel değil.Red hawk çok daha hızlıdır hatta kaçamazsın böyle.Matkap döne döne zamanla yapıyor. Bu patlama gibi bir anda yapıyor. Duvarda açığı deliğe baksana? Anında açtı onu.
Muhabbet çok iyiymiş.Az önce youtubeda dolaşırken şöyle bir şey gördüm. Ama öncelikle size şunu sorayım: Xebec'in yaşama ihtimali var mı?
Aşağıdaki attığım panelde Oda'nın burada foreshadowing yaptığı düşünülüyor. Bu kişininde Xebec olduğunu söylüyorlar.
O zaman bilemeyeceğim. Belki güvendiği birisi vardır Impel Down'da. Sonuçta bu adam One Piece tarihinin belki de en kötüsüydü güvendiği adamlar varsa da onlar da içerde olabilir.Öyle olsa bile 50 yılda fazla zaman geçmiş aradan o kişi bile yaşlanmıştir...
Dış dünyada kendini dondururdu böyle bir şey yapmak istese diyorum işte bende. Hem hapishanede "Bir gün şans eseri bir gün uyandırılabilirim" değil de dış dünyada birine "Beni şu kadar yıl sonra uyandırın" derdi...
Bu kadar derin düşündüyse Mangaka tek sahne ile helal olsun derim ne diyeyim...O zaman bilemeyeceğim. Belki güvendiği birisi vardır Impel Down'da. Sonuçta bu adam One Piece tarihinin belki de en kötüsüydü güvendiği adamlar varsa da onlar da içerde olabilir.
Duvarda açtığı deliklere bak Luffy'e oluşturduğu çemberin bir kısmı yakaladı. Dairesel bir şok patlama oluşturuyor adam.Bir anda değil ya Luffy yana kaçıyorken iğneden kaçamamış sayfadan baktım.En fazla red hawk gibi birşey bu özel değil.Red hawk çok daha hızlıdır hatta kaçamazsın böyle.
Adam delirdi de suç bizim onu biz delirttikDaha bunun gibi cok sahnesi var luffy'nin demekki hepsinde yenilmiş