Sol alttaki kişinin xebec olduğu düşünülüyor.Olayı tam anlayamadım. Bu sahnede Xebec'le ilgili ne varmış ki?
Sol alttaki kişinin xebec olduğu düşünülüyor.Olayı tam anlayamadım. Bu sahnede Xebec'le ilgili ne varmış ki?
6. seviyeden yukarı çıkmaya çalışmıştır. 3. seviyeye gelince donarak ölmüştür. Veya bilerek donmayı tercih etmiştir. Çünkü meyvesi ona ölümsüzlük veriyordur. Çözülünce kaldığı yerden devam edecektir. Kendini geleceğe mi saklıyor çok iyi bir gönderme aslında.Xebec'i bu seviyeye atmış olmaları imkansızın da ötesi bir durum. 6. seviyeye atılmış ve 2 yıl önce kaçmış kişilerden biri olması daha mantıklı kalıyor bu durum karşısında...
Ahaha mızrak saldırılarını küçümseyenler onu övüyorlar.Lazer gibi hızlı ve delici bir saldırı.
Zoro tepki bile veremiyor daha doğrusu kimse veremez.Bloklamaya beklersen eğer delinirsin.Zoro da mecbur yana kaçıyor.
Soğukluk belki anti bir özelliktir onun için.Xebec'i bu seviyeye atmış olmaları imkansızın da ötesi bir durum. 6. seviyeye atılmış ve 2 yıl önce kaçmış kişilerden biri olması daha mantıklı kalıyor bu durum karşısında...
Birader sonraki bölümü niye beklemiyon? Zoro yenildi ve sonunda bu olay oldu.Enma ilk defa burada böyle bir şey yapsa hadi neyse diyeceğim de Enma daha önce de çekti o koldan haki sonuç ne, hoşuna gitmese de burada Enma sadece açık yaratmış Zoro'yu uğraştırmış o kadar. Ki görürürz bir iki bölüme.
Birçok kişide böyle düşünüyor. Ama biri şey diyordu. Su meyvesi yediğini ve bu meyvenin zayıflığının buz olduğunu düşünüyordu. Teori içinde teori oldu biraz.Xebec'i bu seviyeye atmış olmaları imkansızın da ötesi bir durum. 6. seviyeye atılmış ve 2 yıl önce kaçmış kişilerden biri olması daha mantıklı kalıyor bu durum karşısında...
sol alt panelde donmuş bir adam var ya bir mahkum kendini geleceği mi saklamış diyor diğer mahkum saçmalama ölmüş diyor. O adamın xebec olabileceiğini söylemişlerOlayı tam anlayamadım. Bu sahnede Xebec'le ilgili ne varmış ki?
Mızrak saldırısını Luffy 2 metreden görüyor hatta bir ara telefonla konuşurken savuşturuyordu. Sonra kız uyuşturan iğne attı da öyle yedi yoksa sabaha kadar devam ediyordu hatta canım sıkıldı nasıl iş bu diyordu Kata hehehe.Ahaha mızrak saldırılarını küçümseyenler onu övüyorlar.
Hehe Luffy zaten kolay kaçınıyorum dedi. Kacmasa delik açıyor. Öyle bir saldırı.Mızrak saldırısını Luffy 2 metreden görüyor hatta bir ara telefonla konuşurken savuşturuyordu. Sonra kız uyuşturan iğne attı da öyle yedi yoksa sabaha kadar devam ediyordu hatta canım sıkıldı nasıl iş bu diyordu Kata hehehe.
Hala yenildi diyor İnsan şunu derken az utanır valla. Belli ki seni tekrar engelleme vakti geldi. Şu saçma iddiandan vazgeçtiğine açarım.Birader sonraki bölümü niye beklemiyon? Zoro yenildi ve sonunda bu olay oldu.