Niye yalan olsun .d Jozudan açık alınca aradan çıkardı Kuzan.. Linlin'in Queen'e ne yaptığı açık..Eski yarasına vurmasına gerek yok normal vurduğunda da derisini aşıp kan alıyorlar zaten? Luffy'nin dediği gibi saldırılarımız etki ediyor. Manga panelini mi doğrulayalım senin yazdığını mı?
Amiral gömücem diye Josu - Kuzan, Queen - BM örneğini verdin ben de 9 Kın vs Kaido örneğini verdim verdiğin denklem yalan oldu. Olay bu hacı. Yanlış yerden girdin bunda gocunacak bir şey yok.
Kaido çok dayanıklı yazdım yukarıda fark ettiysen derisi Linlin gibi aşılamaz değil. Beyazsakalda top, Squarddan kılıç darbeleri gibi düşük klasman isimlerden hasar alıyordu. Sonuç olarak pek bir etkisi olmuyordu. Ondan bahsediyorum yarım saattir. Adam 9 kını *4,5 komutan ayarlı isimi* aynı anda çok kolayca aldı bu Kaidoya eksi değil bir artı olarak geçer. Jozu'nun Kuzana diş geçirip kan almasıyla 9 adamın aynı anda dalıp Kaido'dan kan alması eşit veya benzer durum mu ? Ashura Doji tek başına Jackı yarıp, Odenden diğer haydutlarla kan alan bir adam.. Neko ve Inu birlikte Yk3'e çeyrek atıyor. Jack karşılık bile veremiyor.