Ben okurken gözlerim fırlamıştı Marco gibi. Queen'in saldırısı şok yaşatan cinsten.Ayılmak için sarmalaması gerekiyorReis gene farkını konuşturmuş atlatmış saldırıyı Sanji gibi mi ya
Son düzenleme:
Ben okurken gözlerim fırlamıştı Marco gibi. Queen'in saldırısı şok yaşatan cinsten.Ayılmak için sarmalaması gerekiyorReis gene farkını konuşturmuş atlatmış saldırıyı Sanji gibi mi ya
Sanji Queen'i nasıl yenecek sen onu de hele.Adam yıllardır alevli tekme atıyor,yine aynı teknikle mi yenecek ?Ben okurken gözlerim fırlamıştı Marco gibi. Queen'in saldırısı şok yaşatan cinsten.Ayılmak için sarmalaması gerekiyor
Bu tekme başka tekme. xdSanji Queen'i nasıl yenecek sen onu de hele.Adam yıllardır alevli tekme atıyor,yine aynı teknikle mi yenecek ?
Bazen denk geliyor youtube yayıncılarının bölüm yorumlarını izliyorum. Çoğu kişi (bende dahil) siyah ateşi bekliyor.Sanji Queen'i nasıl yenecek sen onu de hele.Adam yıllardır alevli tekme atıyor,yine aynı teknikle mi yenecek ?
Bunu yapmasınlar bize.One Piece live action Nerflix dizisinin oyuncuları açıklanmış. Bununla alakalı açılmış konu var mı?
One Piece live action Nerflix dizisinin oyuncuları açıklanmış. Bununla alakalı açılmış konu var mı?