Mangada yok.Filler o sahne.Gençler mangada Kingin Sanjiyi tek elle durdurduğu sahne var mı yoksa animeye mi özel o sahne ben hatırlayamadım da
@Densetsu no Samurai bunun neyine ifade attın reis merak ettim .d
Son düzenleme:
Mangada yok.Filler o sahne.Gençler mangada Kingin Sanjiyi tek elle durdurduğu sahne var mı yoksa animeye mi özel o sahne ben hatırlayamadım da
King sensörü var sende kanka. King yazılınca hemen ordasın o yüzden
Açık olup gördüğüm her yere yazıyorum ne alaka reis Sensör olsa kendimi mi banlatırım 3,4 ayKing sensörü var sende kanka. King yazılınca hemen ordasın o yüzden
O zamanlar ortada King yoktu. Sıkıysa şimdi banlat hadi. Hadi hadiiiiiii eheheuhAçık olup gördüğüm her yere yazıyorum ne alaka reis Sensör olsa kendimi mi banlatırım 3,4 ay
Kata geri geldiğinde şunları yazdığını görüp utancından kendini banlatacaksın zaten reis .d Benim banlatmama gere yok.Dua et ileri h.haki kullanıyor olarak geri gelmesin :dO zamanlar ortada King yoktu. Sıkıysa şimdi banlat hadi. Hadi hadiiiiiii eheheuh
Banlatma ha daha King>Kata oldugunu göreceksin zehahaha.
Filler kelimesini hatırlayamadım
Ohooooooo o zamana kadar King Kaido'nun koltuğuna otururKata geri geldiğinde şunları yazdığını görüp utancından kendini banlatacaksın zaten reis .d Benim banlatmama gere yok.Dua et ileri h.haki kullanıyor olarak geri gelmesin :d
Canon değil hocam.Mangada yok,anime eklentisi.Filler kelimesini hatırlayamadım
Yavaş otursunOhooooooo o zamana kadar King Kaido'nun koltuğuna oturur
Yok ilk mesajımda kendimi ifade etmek için hatırlamadım yoksa ne olduğunu biliyorumCanon değil hocam.Mangada yok,anime eklentisi.