Kahkaha tufanı bir mesaj olmuş.Bir daha yazmaKaido tayfası sadece kaptanı yüzünden tehlikeli oldukları için değil aynı zamanda BM tayfasına göre 1 tık daha güçlü oldukları için daha yüksek ödüle sahipler ama bunun orantılamasını düzgün yapmadı Oda. Üstelik hem tayfalar arasındaki oranı ayarlayamadı hem de tayfa içindeki dengeleri ayarlayamadı.
Kaido ve BM tayfasının normalde olması gereken ödülleri:
Cracker 875-950
Smoothie 950-1m
Katakuri 1.3m
Jack 1.1m
Queen 1.3m
King 1.6m
Bunun dışında en çok göze batan ödüller Sabo ve Marco'ya ait. Sabo çok rahat +1m Marco ise 1.7m olmalıydı. Dragon ve AB'nin odülleri +5m iken bu adamların sağ kollarına bu ödülleri vermek saçmalığın dik alasıdır. Bu kadar fark kesinlikle olmamalıydı. Bu ödüllere bir güncelleme gelmez ise tam bir facia tam bir mallık abidesi olarak kalacak bu olay.
Ahh gözlerimm.. neresinden tutsam elimde kalıyor yazmamaya karar verdimKaido tayfası sadece kaptanı yüzünden tehlikeli oldukları için değil aynı zamanda BM tayfasına göre 1 tık daha güçlü oldukları için daha yüksek ödüle sahipler ama bunun orantılamasını düzgün yapmadı Oda. Üstelik hem tayfalar arasındaki oranı ayarlayamadı hem de tayfa içindeki dengeleri ayarlayamadı.
Cracker 875-950
Smoothie 950-1m
Katakuri 1.3m
Jack 1.1m
Queen 1.3m
King 1.6m
Bunun dışında en çok göze batan ödüller Sabo ve Marco'ya ait. Sabo çok rahat +1m Marco ise 1.7m olmalıydı. Dragon ve AB'nin odülleri +5m iken bu adamların sağ kollarına bu ödülleri vermek saçmalığın dik alasıdır. Bu kadar fark kesinlikle olmamalıydı. Bu ödüllere bir güncelleme gelmez ise tam bir facia tam bir mallık abidesi olarak kalacak bu olay.
Bm tayfasının tüm faliyetleri denizcilere gönderilmiyor o yüzden ödülleri bir tık düşük diye biliyorum.Kaido tayfası sadece kaptanı yüzünden tehlikeli oldukları için değil aynı zamanda BM tayfasına göre 1 tık daha güçlü oldukları için daha yüksek ödüle sahipler ama bunun orantılamasını düzgün yapmadı Oda. Üstelik hem tayfalar arasındaki oranı ayarlayamadı hem de tayfa içindeki dengeleri ayarlayamadı.
Cracker 875-950
Smoothie 950-1m
Katakuri 1.3m
Jack 1.1m
Queen 1.3m
King 1.6m
Aslında gülünecek birşey yok güzel açıklama şeklinde gidiyordu ama sanki kesin açıklanmış gibi Dragon +5 okuyunca iyi güldüm.Kaido tayfası sadece kaptanı yüzünden tehlikeli oldukları için değil aynı zamanda BM tayfasına göre 1 tık daha güçlü oldukları için daha yüksek ödüle sahipler ama bunun orantılamasını düzgün yapmadı Oda. Üstelik hem tayfalar arasındaki oranı ayarlayamadı hem de tayfa içindeki dengeleri ayarlayamadı.
Cracker 875-950
Smoothie 950-1m
Katakuri 1.3m
Jack 1.1m
Queen 1.3m
King 1.6m
Bu yorum dns'nin yorumundan daha üzücüAslında gülünecek birşey yok güzel açıklama şeklinde gidiyordu ama sanki kesin açıklanmış gibi Dragon +5 okuyunca iyi güldüm.
Neden ? Dragon kk gücünde olmadığı için mi ?Bu yorum dns'nin yorumundan daha üzücü
Bu mesajın içinde King ve Kata olmasa farklı düşünürdün kesin. Bu ikisi olunca devreler yanıyorKahkaha tufanı bir mesaj olmuş.Bir daha yazma
Yaz lan yaz içinde kalmasın.Ahh gözlerimm.. neresinden tutsam elimde kalıyor yazmamaya karar verdim
Etkisi var bu tarz şeylerin ama tek etken bu değil.Bm tayfasının tüm faliyetleri denizcilere gönderilmiyor o yüzden ödülleri bir tık düşük diye biliyorum.
Dragon'un ödülü serinin en yüksek ödülü çıkacak. 5 milyar altı olmasının imkanı yok. Bu adam zaten en az yonkou gücünde ki yonkou ortalaması zaten +4 milyar. Bir de bunun üstüne hükümeti direkt yıkmaya yönelik bir oluşumun lideri eklenirse o ödül patlar gider.Aslında gülünecek birşey yok güzel açıklama şeklinde gidiyordu ama sanki kesin açıklanmış gibi Dragon +5 okuyunca iyi güldüm.