@Sir Crocodile MW reis umarım şaka yapıyordur Daz hakkında öyle beklemiyorsun değil mi
Ben buraya 2 poşetliyi atmıştım. Geçen WG'de 4 poşetli versiyonunu gördüm. Komikti.Geçen worstgene yaptığım Kinemon capsini attım işte oraya gitme Kizaru Kinemon var capsini.
Adamın biri de sonra bana şu çöp poşetleri capsini attı karşılık olarak tipi baya komik.
Garp'a vere vere kahraman unvanı vermişler.Denizci diye vermeleri lazım ama vermiyorlar. Adamlar en güçlü adam ünvanını yedirebileceklerini düşünseler sırf propaganda olsun diye denizci birine verirler ama kimse yemiyor demek ki xD
4 poşeti görmedim valla merak ettim elinde varsa caps konusuna at.Ben buraya 2 poşetliyi atmıştım. Geçen WG'de 4 poşetli versiyonunu gördüm. Komikti.
Garp'a vere vere kahraman unvanı vermişler.
Dünyanın en güçlü adam unvanı bireysel güç ile birlikte yıkıcılıkla da ilgili bence. En büyük 2 aday Akainu ve Teach. Shanks vb. de güçlüdür ama yakışmaz. O tehdit potansiyeli yok.
Yok yav sallıyor ne YC1'i demedim öyle bir şey. Her zaman ki gibi kendi çalıp kendi oynuyor.@Sir Crocodile MW reis umarım şaka yapıyordur Daz hakkında öyle beklemiyorsun değil mi
Sen öyle Tier listesi yapsan Daz Yc1 diyecek olurdun dedim adam yine insaflı davranmış ona köpürüyorsun birde.Yok yav sallıyor ne YC1'i demedim öyle bir şey. Her zaman ki gibi kendi çalıp kendi oynuyor.
Crocodile göremedim listede o yüzden köpürüyor olabilir.Sen öyle Tier listesi yapsan Daz Yc1 diyecek olurdun dedim adam yine insaflı davranmış ona köpürüyorsun birde.
La hala boşlardasın. Ne zaman YC1 olduğunu ima ettim ben Daz'ın?Sen öyle Tier listesi yapsan Daz Yc1 diyecek olurdun dedim adam yine insaflı davranmış ona köpürüyorsun birde.
Karasakala karşı Yamato gibi güçlü ittifak olur.Luffy o tipi dost eder kendine db gibi.Oda bu Weevil ve anasını hikayeye nasıl bağlayacak acaba ? Gerçekten merak etmeye başladım çünkü artık Luffy'nin rakibi olamaz.
En mantıklısı bu.Çok gereksiz karakterler yaKarasakala karşı Yamato gibi güçlü ittifak olur.Luffy o tipi dost eder kendine db gibi.