Sence Yamato, Yc3 (Jack,Jozu,Cracker...) seviyesi iki karakteri alabilir mi?2 tane yc 3 üstü (sulong) ve 2 tane yc3’le dövüşebilecek isim var (denjiro ve ashura)
Sence Yamato, Yc3 (Jack,Jozu,Cracker...) seviyesi iki karakteri alabilir mi?2 tane yc 3 üstü (sulong) ve 2 tane yc3’le dövüşebilecek isim var (denjiro ve ashura)
Güçleri uygun olsa zorlayabilirler takım savaşı olduğu için. Ama kınlar gibi düz dalan jack tarzı adamları alır.Sence Yamato, Yc3 (Jack,Jozu,Cracker...) seviyesi iki karakteri alabilir mi?
1034'te Zoro şov geliyor sızıntısını duydu ya Kılıç fanlar toplanıyor.Ölmüş gibi olup ölmemiş karakterlerin geri dönüşünden 1 milyar kat daha heyecanlı olan bir şey oldu bugün.
Yoksa o mu geliyor ? Yoksa efsane geri mi dönüyorrrrrr ?
Haahahaha Seviliyorsun fandaşşşÖlmüş gibi olup ölmemiş karakterlerin geri dönüşünden 1 milyar kat daha heyecanlı olan bir şey oldu bugün.
Yoksa o mu geliyor ? Yoksa efsane geri mi dönüyorrrrrr ?
Bushidom olmadan santoryu'dan nitoryu'ya düşmüş Zoro gibi hissediyorum kendimi. Zoro'cular kalitedir; gelsinler toplanalım tabi1034'te Zoro şov geliyor sızıntısını duydu ya Kılıç fanlar toplanıyor.
Güçleri uygun olsa zorlayabilirler takım savaşı olduğu için. Ama kınlar gibi düz dalan jack tarzı adamları alır.
Kaido gibi bi yandan darbe alırken diğer yandan vuracak kadar dayanıklı değil. 9 kından iyi performans gösterdi diye 9 kını tek başına indirecek değildir ama 2 tane yc3 alabilir bence.
Burada Yamato'nun onları tek başına alabileceğini söylediğini sanmıştımÇatı performans farkına göre yamato>9 kın.
9 kını kaç süpernova alır? Bence luffy, zoro, kidd ve law haricindeki 7 süpernova yetmez. Bunlardan da birini eklemek gerekir.
Performansları karşılaştırmıştım.Burada Yamato'nun onları tek başına alabileceğini söylediğini sanmıştım
Öyle değilse sorun yok
Bence de Yamato aynı anda 2 kını alır ama bu kınlar Yc3 seviyesi olmaz.
Ayrıca Yc3 seviyesi bir Kızıl kın olduğunu sanmıyorum
2 tane Yc3 seviyesi adamı almayı da Yonkou'lar ve Luffy dışında adadaki kimse yapamaz gibi (Çok düşük bir ihtimal olarak Marco da eklenebilir)