Meyvesi çalıştıkça güçlenen bir meyve diye özellikle belirtmişti Oda.Marangozluk yaparken bile doriki katlamıştı fiziksel güç arttırmıştı.Tekniklerin üzerine koydu desek e birde üstüne hakiyi yaladı yuttu desek saçma değil.Sürekli eğitim yaptıklarını çocuk halinden de biliyoruz.Büyük dövüşlere ise bence Cp0 ile girdi.Cp0 üyelerinden güçlü olduğunu kanıtladı Spandam’ın da haksızlık yaptığını gösterince affettiler diye tahmin ediyorum.Madem o adamları dövecek kadar güçlenmişsin alalım Cp0’a demişlerdir.Çok basit bir sebebi var bunun. Mesela Lütfü, lütfünün girdiği dövüşlerden sonra sağ çıkma ihtimali ile benim 5 kere üst üste büyük ikramiyeyi tutturma ihtimalim aynı. Yada Zoro ve Sanji belki lütfü kadar değiller ama onların da hayatta kalma ihtimalleri yine çok düşük. Bu kadar büyük dövüşlere girip anca bu kadar güçlenen karakterler var bir tarafta bir tarafta da Lucci var. Lucci kim, kim lucci ?
Croc güçsüz görünüyordu sonra HQ'de toparladı dedik adam WB ile dövüşmüş Lucci ne halt etmiş ? Who's Who ile denk tutuluyormuş hahaha gülüyorum ya. Lucci sağ kol falan dönüyorsa dediğim gibi bu bizim tayfadakiler başta olmak üzeri kendisine güçlü diyen herkes kapasın dükkanı.