Silinmiş Üye
WG bunu niye affetti, hikayesi tamamlanmış daha neden çıkıyor falan diyenler var.Benim anlamadığım o kadar kişi Lucci’den nefret mi ediyordu yoksa dayak yiyen adamın daha seride güçlenmiş olarak ne işi var rahatsızlığı mı bu ?
WG bunu niye affetti, hikayesi tamamlanmış daha neden çıkıyor falan diyenler var.Benim anlamadığım o kadar kişi Lucci’den nefret mi ediyordu yoksa dayak yiyen adamın daha seride güçlenmiş olarak ne işi var rahatsızlığı mı bu ?
Fikrim yok kum kun bilir.
Hani şöyle bir klişe vardır mafya örgüt vs çalışmak istiyorsan zorla gider en iyi adamını indirirsin onlar da istemese bile seni onun yerine almak zorunda kalırlar.Bunun da aynı mantık olduğunu tahmin ediyorum.WG bunu niye affetti, hikayesi tamamlanmış daha neden çıkıyor falan diyenler var.
Lucci birisini mi şişledi diyorsun yani CP0'a girmek için ?Fikrim yok kum kun bilir.
Hani şöyle bir klişe vardır mafya örgüt vs çalışmak istiyorsan zorla gider en iyi adamını indirirsin onlar da istemese bile seni onun yerine almak zorunda kalırlar.Bunun da aynı mantık olduğunu tahmin ediyorum.
Jyabura douriki rekabetine girmiş. Who ise rokushiki yeteneğinden bahsediyordu. Jimbe de onayladı çok yetenekli olduğunu.Yoo niye hakaret olsun adam Cp9 tarihinin en güçlüsüydü döve döve konumunu geri almış.Hükümetin sildiği adamı affetmesi kolay mı sence ? Doriki mantığından gideyim bak.Who Lucci üstünden kendini övüyordu.Jyabura gibi arada rekabet varmış anlaşılan Jyabura da öyle kendini bir tutuyordu sonra bir baktı dorikisi neredeyse onun iki katına çıkmış ağzı açık kaldı.Lucci Who gibi adamı en kötü o zamanlar olduğu gibi ikiye katlar yani bu çok net.O katlama bile King-Queen seviyesi eder.
Oda bunun yanıtını verdi.H.haki en basitinden.Enel neyse de diğerleri zaten potansiyelini tamamen kullanabilen karakterler. Lucci öyle değil. Dof uyanış açmış daha napsın güçlenmek için?
Doğru asdçömnaw unuttum H.hakisini. Gene de Lucci kadar geliştirilebilir potansiyeli olduğunu düşünmüyorum.Oda bunun yanıtını verdi.H.haki en basitinden.
Çok basit bir sebebi var bunun. Mesela Lütfü, lütfünün girdiği dövüşlerden sonra sağ çıkma ihtimali ile benim 5 kere üst üste büyük ikramiyeyi tutturma ihtimalim aynı. Yada Zoro ve Sanji belki lütfü kadar değiller ama onların da hayatta kalma ihtimalleri yine çok düşük. Bu kadar büyük dövüşlere girip anca bu kadar güçlenen karakterler var bir tarafta bir tarafta da Lucci var. Lucci kim, kim lucci ?Benim anlamadığım o kadar kişi Lucci’den nefret mi ediyordu yoksa dayak yiyen adamın daha seride güçlenmiş olarak ne işi var rahatsızlığı mı bu ?
Hangi bölüm la bu? :S
Sanji'nin düğününe davetliydi işte, giyiniş tarzı puro falan aynı Croco değil mi?Hangi bölüm la bu? :S
Onepiece karakterle karması olmuş bu tip.
Croc, Jinbe, Enel, Akainu hepsinden bir parça var...
Puro ve giyiniş tarzı benziyor da tip dediğim gibi karma olmuş biraz.Sanji'nin düğününe davetliydi işte, giyiniş tarzı puro falan aynı Croco değil mi?