O mevzuyu geçtim artık 1 milyar üstü olarak bakıyorum olaya.Yani Kata-Queen-Marco King bunlar arasındaki fark çok azdır en geride olan belki Queen olabilir hepsinin ihtimali var tabii.
Bak işte bu dediğin olmaz.Adamı mf savaşında sergiledi Dof’u.Ace çapında adamIn bacağını aldırdı savaşı yarasız bitirtti.Doflamingo’nun dressrosaya gelince mfden zayıf gösterildiğini düşünenler bile var aç bak globale.Senin bu dediğin Dof yıkımcılar gibi sonradan tasarlanan bir karakter olsa doğru olabilirdi ama adam Croco,Mihawk gibi seri başından beri kafasında.Ta ne zaman görüyoruz Bellamy ve toplantıda vs...Dressrosada çizersem güçlü çizeyim wanoda çizersem zayıf çizeyim durumu olmaz yani.Tam tersine ben diyorum ki adamı wanoda çizecekti Zoro’nun rakibi ayarında yapacaktı yada şu an power uplar almış Sanji gücünde tasvir edecekti.Yahu wanoda ekstradan güçlenmiş Law ile dövüştüreceği adam Queen mi etmeyecek.Law Sanji’den önemsiz biri mi konum olarak hasır şapka ittifakı.
@Tiksav Lee Senin sürekli troll tartışmalar yaptığını biliyorum o yüzden ekstradan yazamayacağım üsttekileri okusan yeter herhalde.Benim kurduğum wano yerine dressrosa çizilmesi mantığından ilerlersen taşlar yerine oturur.
Bacak aldığı kişi ace gücü falan değil.
ivankov’a denk gelen kuma ve shicibukailikten kovulan moria yaralandı. Diğer shicibukailerin hepsi yarasız çıktı zaten. Ciddi savaşlara girmediler. Dof’a özel bi durum değil.
Mf’de daha güçlü nasıl görünsün? Adamın yaptığı şey başkasıyla vs atan birini kitlemek ve bi devden bacak almak. Mf’de daha güçlüydü diyen kördür kusura bakma. Ne uyanış ne de kral hakisi gösterdi orda.
Croco’ya ortaklık teklif ederek ve kancasıyla tekme tokuşturarak onun liginde olduğunu göstermiş. Amiraller, komutanlar ortalığı yıkarken bunun derdi croco’ydu. Moria’yı ortadan kaldırırken bile kaç tane pacifistayla gitti oraya. Gücü en baştan belli olanlardan falan değil bu. Güçlendirmiş sonradan.
Mf’de daha güçlüydü diyenler jozunun kafasına binmesine bakıyor. Dof’un gücünü bilmeyen herkesin başına gelebilecek bişey. Kata bi kişiyi öyle gafil avlasa mızrağıyla göğsüne hollow deliği açar. Bi amiral zaten direk kol aldı.
Dof’un özelliği zaten gücünün anlaşılamaması. Sanji’nin rezil olması da ondandı. Sonradan ip meyvesi olduğunu öğrenince anladı başına ne geldiğini.
_____
Şu girdiğin konu gereksiz. Yok wanoda olsaydı şununla eşleşecekti falan. Bi kere bu adam wanoda olsaydı zaman atlamasından sonraki tüm arc’lar değişirdi zaten. Gear 4’ün tanıtımı başka birine kalacaktı, law farklı işlenecekti, punk hazard farklı olacaktı, dressrosa hiç olmayacaktı. Önceki mesajda da yazdığım gibi dof’la ilgili her şey değişebilirdi. Her şeyi dressrosa’da işlendi onun.
en basitinden “canım istese bırakırım savaş lordluğunu” diye artistlik yapıyordu bu adam. Gördük ki en çok onun ihtiyacı varmış.
Kaido’nun silüetlerine ve gerçek tipine bak. Adam daha kaido’nun tipine karar vermemiş dof’u niye öyle ayrıntılı işlesin?
Her şeyi geçtim kart belli. Buna verilecek bi cevap yok. Joker king’e yakın olamaz. King ve queen’den sonra geliyor. Mangaka böyle gizli saklı seviye anlatmaz, okuyucuyu çarpıtmaya çalışmaz.
Luffy’nin rakip sırası ortada. Rakiplerin gear 4’e karşı performansı da ortada. Hem performansı hem kartı yc3.
Zaten o senaryoda dof’u law’ın alacağını gösteren bişey de yok. Hiç geçmişleri olmayabilirdi.
Law’ın meyvesi sayesinde oldu birçok şey. Yonkoulara karşı illa bulunurdu o. Kidd ve luffy’nin yanına boşuna çizilmedi zamanında. Onlarla beraber çizip sonra onlara yonkou verirken law’a dof vermezdi.
Kimle karşılaşacağını, kimle aynı şekilde tasvir edileceğini asla bilemezsin. Aynı karakter dof’la, yc3’le ve yc1’le dövüşmüş. Seviye ölçmek isteyen onlara bakabilir, luffy’nin rakiplere verdiği tepkilerine bakabilir veya dof’a verilen karta bakabilir. Hayali bi senaryo yazıp “bak orada böyle tasvif edilecekti” demeye hiç gerek yok bu kadar net tasvir edilmiş biri için.
Zaten zoro ve sanji’ye saçma sapan power up uydurmuş. Nasıl onlara komutan aldıracağının hesabını düzgün yapamamış. Yıllaaar önce onlara göre law’ın pozisyonunu da düşünüp dof’a güç belirleyeceğine falan %1 ihtimal vermem. O kadar ilerisini ve seviyeleri düşünseydi bu garip güçlenmelerle uğraşmazdık.