Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La anime işleriyle gelme bana hala ruhu içine çekilmiş diyor. Fazla anime izliyorsun heralde sen git mangaya bak ne diyor Luffy...
Hala vücudunda boşluk açacak diyor, la su meyveyi kuma dönüşmeyi iptal ediyor ne anlatıyorsun?
Onun dışında adamın meyve ustalığı zirve sen haki bilmiyor diyorsun tabi. Bu adam en aşağı Dof seviyesi gelecek Dof da kendini eşit görüyor zaten, eğer Croc'un ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küstahlık'' lafı da eklenirse gerçekten senin bu olay anca hayalden ibaret kalır ki öyle zaten.

Dof'un bizzat fanısın adam gelmiş ortaklık teklif etmiş eşit görmüş fanı olarak senin saygı durman lazım. ;)
Öyle ki ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küstahlık'' diyen kişi de Croc. O yüzden boş şeylerle gelme, bak sana mangayı çatır çatır atmışım boş bir saldırıyla Croc öldürür diye sayıklamaya gerek yok. İstersen sayıkla fark etmez ben mangayı atar bozarım seni. ;)

Normal blok bile yiyor bu saldırı bırak öldürmeyi. Diyorum ya siz Dofcular artık mangayı inkar edip fanı olduğunuz karakterin söylediği sözleri unuttunuz. :D
Katakuri ve muhtemelen Kuzan yumruk gelmeden önce vuracağı yeri boşluğa çevirip boşa çıkarıyorlar.Bisento yemedi öyle Kuzan.Yani Luffy alabasta gibi su dökmezse üstüne gayet kaçabilir sen bildiğini iddaa ediyorsan. :D Seviye tartışmasına girmedim sürpriz saldırıyla kafayı hedef alıyorsa öldürme şansı olabilir dedim.Biliyorsun Jozu tutuyordu Kuzan’ı ama bir sürprize kolu gitti.Croco daha adamın orada olduğundan habersizken başına böyle şeyler gelebilir bu manga op Oden’in yenilişini de gördük.Belki ölmezdi yenilirdi vs..

Katakuri ve muhtemelen Kuzan yumruk gelmeden önce vuracağı yeri boşluğa çevirip boşa çıkarıyorlar.Bisento yemedi öyle Kuzan.Yani Luffy alabasta gibi su dökmezse üstüne gayet kaçabilir sen bildiğini iddaa ediyorsan. :D Seviye tartışmasına girmedim sürpriz saldırıyla kafayı hedef alıyorsa öldürme şansı olabilir dedim.Biliyorsun Jozu tutuyordu Kuzan’ı ama bir sürprize kolu gitti.Croco daha adamın orada olduğundan habersizken başına böyle şeyler gelebilir bu manga op Oden’in yenilişini de gördük.Belki ölmezdi yenilirdi vs..
Kuzan nerede boşa çıkarıyor nereden bahsediyorsun? Jozu'dan diyorsan kan alıyor Jozu adamdan hiç de boşa çıkartmıyor, boşa çıkartsa hasar almaz.
Bunu yapan Akainu var vereceksen ondan örnek ve o da ufak sayılabilecek saldırılara. Sen hiç insan boyutu kadar yapılan saldırıdan boşa çıkartılacak bir beden gördün mü seride? Git Jozu'nun Croc'a attığı yumruğa bak. Neresine boşa çıkartacaksın saldırının adam senin nerdeyse vücut boyun kadar yumruk atıyor. O yüzden ilk önce saldırılara bak, hele ki Jozu Croc'a ''Brilliant Punk'' saldırısıyla vuruyorken Kuzan'a bu saldırıyı yapmıyor.

Bisesto ile tüm vücut saldırısı mı yaptı? Akainu da yemedi ona bakarsan saldırı ama bunlar meyve kullanıcısının neredeyse bedeni büyüklüğünde saldırılar değildi.
Yahu sürpriz saldırı hikayesine girme. Bak sana yukarıda sayfalar atmışım, Sanji'ye beşli saldırıyor sadece yüzeyse hasar veriyor, yine Law'a saldırıyor Law blokluyor. Hala diyorsun ki sürpriz saldırı falan :S

İdam platformunun önünde 3 Amiral var, yukarıda Sengoku var, arkada Shichiler var, denizciler var. Sen hala sürpriz saldırıya yakalanacağını düşünüyorsun bu adamın. Bu adam mermilerden falan bile kaçmıyor, gelen saldırılardan çoğunu alıyor. Fakat adam yeri gelince saldırı atlatıyor yeri gelince atlatmıyor. Bak mesela şu sahne bir örnek, burada adamlar özel bir güç kazanmak için yasak bir şeye başvuruyorlar. Birazda ölecekler ve adam onlara dokunmayıp kendi kendilerini ölüme göndermek için şöyle bir şey yapıyor.

Diğer noktada da sonrasında ID de mermi atanlara falan gülüyor. Chaka'nın saldırısını falan umursamıyor.

Yani Chaka ve Pell denilen karakter Alabasta'nın koruyucu muhafızları denilen karakterler. Mariejois toplantısına bile gelen karakterler şuan, serinin şuan ki noktasında bu karakterler bile hakili gelecek belki geçmişte de vardı denilecek anlıyor musun?

Katakuri serinin 2. döneminde gösterilen karakter o yüzden Croc bu 2. yarıda gösterilmeden aynı kefeye koyma meyve kullanımı olarak. Öyle ki serinin ilk yarısında bu konuda zirve karakterlerden birisi kendisi. 2. yarıda daha iyi olacağı kesin gibi bir şey bu yüzden, öyle ki önemli meyve yeteneklerini bile kullanmadı MF de bu karakter...

Yani dediğim gibi seride karakterlerin önemini ve serinin dinamiklerine az dikkat et. :D

Zaten tartışamayacağım Kuzan saldırıyı boşa çıkardı diyorum nerede diyor adam mangadan parmakla gösteremeyeceğim şimdi. :D Teşekkürler.:sapkali:
Yav Jzou saldırısını diyorsan boş yapıyorsun adam hasar alıyor o saldırıdan. Bisesto saldırısı var adamın boşa çıkardığı o da Jozu saldırısı gibi bir saldırı değil alan hasarı. Git düzgün bak gel yüzden sana diyorum nerede diye. Çok ararsın daha demek istiyorum yani hayalinde görüyorsan böyle şeyler... ;)

Yav Jzou saldırısını diyorsan boş yapıyorsun adam hasar alıyor o saldırıdan. Bisesto saldırısı var adamın boşa çıkardığı o da Jozu saldırısı gibi bir saldırı değil alan hasarı. Git düzgün bak gel yüzden sana diyorum nerede diye. Çok ararsın daha demek istiyorum yani hayalinde görüyorsan böyle şeyler... ;)
Nasıl değil beyazsakalın bisentoyu mızrak gibi ileri savurmasıyla luffynin yumruğunu savurması arasında ne fark var ?

Nasıl değil beyazsakalın bisentoyu mızrak gibi ileri savurmasıyla luffynin yumruğunu savurması arasında ne fark var ?
Jozu'dan Luffy'e nasıl geçtin yav? Hangi saldırılarından bahsediyorsun Luffy'nin ikisi arasında fark var.
Jozu dediğin adam cüsseli yumrukları neredeyse Croc'un bedeni büyüklüğünde yumruk atıyor. Yani o tip bir saldırıyı vücut da nereye kaçırarak atlatacaksın bana bunu söyle? Kurtaramıyorsun ya saldırıdan kaçacaksın ya da yiyeceksin ''Logia savunması-Haki'' dediğimiz şey ile kurtaramazsın.

Diğer tarafta Akainu, Aokiji gibi adamların yedikleri saldırı vücutların belli bir bölümünü kapsayan saldırılardı. Bisesto, kılıç ve Marco'nun pençe saldırıları gibi. Fakat ne zaman Aokiji de Jozu saldırısı yiyor ve kaçıramıyor zaten. Çünkü adam neredeyse kendi bedeni kadar hakili saldırı yiyor.

Luffy'nin yumrukları dediğin olay ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık