Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yorumu ya senden ya da @Dracula Mihawk 'tan gördüm çok iyi hatırlıyorum ikinizden biri kesin söyledi..

Akainu, Kuzan zaten Amiraldi iki yıl önceye kadar.. Filo Amirali seviyesi nereden çıktı şimdi.. Kizaru, Kuzan ve Sakanın gerisinde olsa bile aralarında çok fark olma şansı yok.. Mangakanın üçünü nasıl çizdiği belli.. ha diyorsan ki yeni gelen Amiralleri eskileri kadar güçlü bulmuyorum o yüzden Kizaruyla beraber onlara Amiral seviyesi Sakazuki, Kuzan, Sengokuya Filo Amirali seviyesi diyorsan başka.. (filo amirali seviyedinde kastın ne kimlere yakın kafanda bu skalada olan kişiler
Ben değilim o kesin. Fujitora'ya geleceğin filo amirali dedim ve hala daha diyorum ama kılıç tuttuğu için değil.

Yonkou>=Filo amirali>amiral=sağ kol.

Filo amirali yonkouya denk ise yonkounun da kendisinden sonraki en güçlü adamı amirale denk olur.

Croco loiga olmasa bu sahne gerçekleşir miydi? @Millennium Wizard @Sir Crocodile
O zaman kesebileceği net olmazdı. Yani Dof o ipiyle birini tuttuğunda anca uzuv alabildi. Sanji'ye de Law'a da saldırdı bu şekilde ama büyük hasarlar veremedi. Sadece bir sahne var uzuv alabildiği o da Law'ı tamamen kollarını tuttuğundan kaynaklı, kesme-koparma tarzında bir saldırı oluyor.

Bunun öncesinde Sanji'ye yaptığı saldırı bak burada hem de beşli kesiyor ama sadece yüzeysel hasar veriyor.

Diğer tarafta bu tip yaptığı saldırılar hiç bir şekilde kişilerde koparma sağlamıyor.

O yüzden bu Dofculara pek uymamak lazım. MF de Elmas +Hakili saldırı karşılayabilen bir Croc vardı.

Bir de utanmadan @Millennium Wizard öldürürdü falan demiş. O gitsin Sanji'ye Law'a ilk önce düzgün hasar versin de sonra Croc'u öldürür. Hele ki Logia savunması dediğimiz Logia'ların haki ile hakiye karşı kendilerini koruma yöntemleri seriye yerleştiriliyorken Dofcular bunları rüyalarında falan görüyor işte. Bu MW de bunun hayal olduğunu biliyor ama adam Croc'un yaptıkları söyledikleri altında eziliyor. Emin ol Dof Croc'un MF de yaptıklarını yapmış olsa bu Koffyci MW adamı Yonkou ilan ediyordu... :D

Bu Dofcuları kendi haline bırakın diyordum ama o halde bile kafayı kırmış bu @Millennium Wizard bunu yanlız da bırakmayın daha kötü oluyor... :D :ehe:

O zaman kesebileceği net olmazdı. Yani Dof o ipiyle birini tuttuğunda anca uzuv alabildi. Sanji'ye de Law'a da saldırdı bu şekilde ama büyük hasarlar veremedi. Sadece bir sahne var uzuv alabildiği o da Law'ı tamamen kollarını tuttuğundan kaynaklı, kesme-koparma tarzında bir saldırı oluyor.

Bunun öncesinde Sanji'ye yaptığı saldırı bak burada hem de beşli kesiyor ama sadece yüzeysel hasar veriyor.

Diğer tarafta bu tip yaptığı saldırılar hiç bir şekilde kişilerde koparma sağlamıyor.

O yüzden bu Dofculara pek uymamak lazım. MF de Elmas +Hakili saldırı karşılayabilen bir Croc vardı.

Bir de utanmadan @Millennium Wizard öldürürdü falan demiş. O gitsin Sanji'ye Law'a ilk önce düzgün hasar versin de sonra Croc'u öldürür. Hele ki Logia savunması dediğimiz Logia'ların haki ile hakiye karşı kendilerini koruma yöntemleri seriye yerleştiriliyorken Dofcular bunları rüyalarında falan görüyor işte. Bu MW de bunun hayal olduğunu biliyor ama adam Croc'un yaptıkları söyledikleri altında eziliyor. Emin ol Dof Croc'un MF de yaptıklarını yapmış olsa bu Koffyci MW adamı Yonkou ilan ediyordu... :D

Bu Dofcuları kendi haline bırakın diyordum ama o halde bile kafayı kırmış bu @Millennium Wizard bunu yanlız da bırakmayın daha kötü oluyor... :D :ehe:
Rüyalarda yeni bir gece daha.Croconun Kuzan gibi logia savunması yapacağını nereden çıkardın.Luffy ayağını iki suya tuttu diye ruhu içine kaçmaya başlamıştı bile marinefordda. :D Ona yapaydı çok biliyorsa alt tarafı vücuduna boşluk açacak su değmezdi.

Rüyalarda yeni bir gece daha.Croconun Kuzan gibi logia savunması yapacağını nereden çıkardın.Luffy ayağını iki suya tuttu diye ruhu içine kaçmaya başlamıştı bile marinefordda. :D Ona yapaydı çok biliyorsa alt tarafı vücuduna boşluk açacak su değmezdi.
La anime işleriyle gelme bana hala ruhu içine çekilmiş diyor. Fazla anime izliyorsun heralde sen git mangaya bak ne diyor Luffy...
Hala vücudunda boşluk açacak diyor, la su meyveyi kuma dönüşmeyi iptal ediyor ne anlatıyorsun?
Onun dışında adamın meyve ustalığı zirve sen haki bilmiyor diyorsun tabi. Bu adam en aşağı Dof seviyesi gelecek Dof da kendini eşit görüyor zaten, eğer Croc'un ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küstahlık'' lafı da eklenirse gerçekten senin bu olay anca hayalden ibaret kalır ki öyle zaten.

Dof'un bizzat fanısın adam gelmiş ortaklık teklif etmiş eşit görmüş fanı olarak senin saygı durman lazım. ;)
Öyle ki ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küstahlık'' diyen kişi de Croc. O yüzden boş şeylerle gelme, bak sana mangayı çatır çatır atmışım boş bir saldırıyla Croc öldürür diye sayıklamaya gerek yok. İstersen sayıkla fark etmez ben mangayı atar bozarım seni. ;)

Normal blok bile yiyor bu saldırı bırak öldürmeyi. Diyorum ya siz Dofcular artık mangayı inkar edip fanı olduğunuz karakterin söylediği sözleri unuttunuz. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık