Yahu Enma ön planda zaten. Diğer kılıçlar arka planda kalmış Enma bildiğin portre gibi tek sayfa almış koskocaman efektle çiziliyor. Kral hakisini bile etken hale getiren Enma olabilir. Kılıcın işi hakiyle alakalı zaten.
Yahu Enma ön planda zaten. Diğer kılıçlar arka planda kalmış Enma bildiğin portre gibi tek sayfa almış koskocaman efektle çiziliyor. Kral hakisini bile etken hale getiren Enma olabilir. Kılıcın işi hakiyle alakalı zaten.
Sen de mi kral haki kullanıyorsun dedi bu bütün etki kral hakiye ait demek değil. Luffy de kral haki salınca demek Kid gibi sende de var dedi. Bu kral hakiden çok zarar gördü demek değil. Birinin kral haki kullancısı olmasına vurgu var.Kaido: Enma ön planda ama ben Kral haki diyeyim Hasan kızsın biraz
Sen de mi kral haki kullanıyorsun dedi bu bütün etki kral hakiye ait demek değil. Luffy de kral haki salınca demek Kid gibi sende de var dedi. Bu kral hakiden çok zarar gördü demek değil. Birinin kral haki kullancısı olmasına vurgu var.
Ki Zoro'daki kral hakiyi aktif eden şey ya da yardımcı olan etkenlerden biri de yine Enma olabilir. Orada açıkca ortada olan koskoca efekt var. O efekti hava olsun diye basmadıysa hemen Ashura öncesinde o saldırı için bastığı açıkca ortada. Zaten dövüşün başından Enma'nın gücünü açığa çıkarmalıyım diye serzenişte bulunuyor. Bu bölümlerin her biri ayrı bir cumhuriyet değil di mi?
Buyur Hasan böyle alalım seni xD
Boş yapmayalım buna cevap bekliyoruz.Adam Zoro'nun doğuşunu Enma'ya bağlayacak xD
Buyur Hasan böyle alalım seni xD
Ashura öncesi bu efekt neydi o zaman? Hadi bunu açıklayın. Niye bu sahne çizildi? Bir tane mantıklı açıklama bekliyoruz.
Boş mu niye boş oldu ya ? Zamanında buna baya gülmüştünüzBoş yapmayalım buna cevap bekliyoruz.
Soruya cevap bekliyoruz.Boş mu niye boş oldu ya ? Zamanında buna baya gülmüştünüz
50 defa yazdım cevabı daha ne yazayım.Soruya cevap bekliyoruz.
Ben vermiştim cevabını niye ciddiye almıyorsunSoruya cevap bekliyoruz.
Önce hakisini enmaya veriyor biraz azalsın da kaido ölmesin diye. Sonra sadece kendi kalan gücüyle kesiyor luffy’e rakip kalması için.
Estf. Onlardan bekliyoruz.Ben vermiştim cevabını niye ciddiye almıyorsun